Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz rejtőzködő #20391 üzenetére

    a hsz-ed, amire reagáltam színtiszta irigység. Rosszindulattal párosulva... Turkálni más zsebében, hogy miből futja rá, meg még le is nézni mellé (apukás beszólás)... Inkább nem írom le mit gondolok, mert még megintenek a modik.
    Senki nem akarta rábeszélni a 300k-s állványra, sőt... Bár kevés infót adott meg a kérdező, gyaníthatom, hogy okkal keres 100k környékén állványt. Én nem tudom, hogy mennyire amatőr, mennyire kezdő, de ha te ismered személyesen, akkor elnézést, de nem tudom miért feltételezed ezt róla.

    És igen.. 20k-s állvány inkább csak támaszték, mint állvány. Én sem akartam sokat rákölteni, mert nem használom olyan sokat az állványt, de azt mondom, hogy 30k alatt nincs értelmes cucc, csak baromi nagy kompromisszummal. Még az én kombóm (Vanguard Alta 233 láb + SBH100 fej) is kompromisszumos, érzem a határait, pedig csak egy D3100 van rajta, de ezért már volt értelme pénzt kiadnom, azért lett ez.
    Fater próbálkozott olcsóval, 1x használta videókamera alá, azóta van fenn a padláson, és használ inkább mást helyette.
    Ha a te ingerküszöböd megüti az olcsó, 6k-s állvány, örülj neki, de azért ne legyen már mindenki más hülye, aki szerint semmire nem valók az ilyenek. És az állvány használata nem csak annyi ám, hogy kicsapom a három lábát, aztán rárakom a vázat. Biztos mindenki kretén, aki hasonló vagy még extrémebb helyzetekbe akarja fixen tudni a gépét.

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák