Új hozzászólás Aktív témák
-
Mops
tag
Nem vitatkozni szeretnék, de még Palotai papa mixe is nagyságrendekkel jobb volt, mint amit Fatboy Slim alakított vasárnap este. Idén egész évben 99%-ban ugyanazt a mix-et nyomta (konrétan ugyanazok a számok, ugyanabban a sorrendben minden egyes alkalommal - záróakkordként a Love is in the air...) és sajnos minket sem lepett meg. Én a második sorból néztem végig és csak a vj-knek és a lényének köszönhető, hogy nem aludtam el néha. Szerencsére már előre felkészítettem magam, így nem kellett csalódnom.
Azt pedig, hogy 25 ezer ember nem tévedhet inkább nem kommentálnám, szerintem az emberek többsége akkor is tombolt volna, ha Dévényi Tibi bácsi Én a lemezlovas c. számát nyomta volna 2 órán át...
Persze erre mondhatjátok, hogy megteheti, hiszen ő Fatboy Slim...szerintem nem, nem teheti meg, hogy 15 éves számokat és a brightoni fociindulót játssza, amikor mindenki az ő -egyébként zseniális - számait várta.
Én mindenesetre bánom, hogy vasárnap mentem ki és a szememben mostantól ő nem dj, hanem "csak" a világ egyik legjobb producere. -
Valty
aktív tag
Jaja, Domesz kolléga jól beszél...
Ott voltam, irtó nagy tömeg volt, mindenki tombolt és szerintem nem viccből.
De azért nekem Armin és David Guetta jött be igazán, lehet kevesebben voltak (mert kevesebben fértek el), de ott aztán volt buli.
Nem tudja esetleg valaki, mikortól lehet jegyeket előrendelni 2009re?
-
lorcsi
veterán
tegnap este a swung-ban mondták hogy nem volt jó a fatboy
tényleg ? -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #95 üzenetére
hehe, én tegnap délben értem haza, hasonló jókat mondhatok, zeneileg láttam már pár jobb lineupot is (főleg hogy richie hawtin nem jött el), de így is fergeteges hangulatú hétvége volt, és a társaság is nagyon eltalált volt, egy verekedés, részegen törés zúzás nem volt
no egy biztos, jövőre nem utolsó percben fogok jegyet keresni -
most beszéltem haverommal ők arminra voltak kiváncsiak, de azt mondták elég szar volt egy sátorba összenyomva bulizni
hát igen az elég gáz lehetett de azért ott lettem volna
majd szeptemberben debrecenben Tiesto -
Na mégis sikerült jegyet szerezni igy pénteken lementünk Achival..Hatalmas volt!
Tegnap 21.00-tól reggel 6-ig toltuk, sajnos nekem ma haza kellett jönnömÉletem eddigi legjobb bulija volt.
Pár video tegnapról:
mylo part1
mylo part2
mylo part3 Én ekkor voltam benn, marha nagy ez a refrén
DJ Observer and Silvi Pearl -
sedo
tag
Üdv!
Akinek esetleg van feleslegessé vált pénteki napijegye, és nem azon akar meggazdagodni, tehát max 10k körül eladná, és valahol Székesfehérvár vagy Zamárdi környékén át is tudná passzolni az ne kíméljen, privizzen!
Előre is köszi, minden jót!
-
sniper elite
senior tag
20 ezret adok egy szombati jegyért, akinek van az írjon privibe légyszi! Vagy bérlet is érdekel persze jóval eredeti áron felül!
-
sniper elite
senior tag
Szombatra keresek jegyet, ráfizetek akármennyit!!!!! Ajánlatokat várok privin! De az se baj ha bérlet!
-
beltram
tag
Szombatra eladó lehet 2db jegy, mivel a társaság másik fele már nem kapott, ezért úgy néz ki, mi sem megyünk. Érdeklődni pü-ben lehet.
-
Integra
titán
válasz
Overlocker #84 üzenetére
nekem is, de nem potyogtatok könnyet azért..
szántód, vízparti hatalmas telek, nagy ház, hatalmas platánfák, kellemes sütögetés, jó csajok, és a zene úgyis áthallatszik.. -
cizoe
őstag
ó bammeg aki tud hozni egy kis elemes kishangfalat, vagy olyat amihez nem kell külsö áramforrás hozzon, kfizetem, átveszem stb, nagyon fontos!
-
Na, nekem ez idén kimarad
-
dragonfx
veterán
Na ez durva...
baxxus kevesen lesznek ott érzem...
megérte volna 10et bevenni és eladni..baxxa+ ki gondolta volna ekkora rendezvényen...
-
KV78
újonc
Hello!
Pénteki Soundra kellene 3 jegy!
Ráfizetéssel is érdekel!
70-3341-239 -
Mákos7észta
aktív tag
-0 nap van a Balaton Soundig
kezdődjék a partiiiiiiiii
-
cizoe
őstag
Na jo tesvíreim akkor majd call me.
Én térek lassan nyugovóra, kicsit beboroztam. Peace. 12:45től a helyszínen vagyok, szóval onnantol online a rendezvény részemről. Páá.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Mákos7észta #68 üzenetére
Hát, valószínűleg egy Samsungot fogok leemelni a polcról, ha már "Samsung Mobile Aréna"...
Ok, Cizoe számát fel is írtam, Neked meg holnap küldök egy pü-t, jó lenne összefutni. Mi a haverommal egyébként úgy megyünk, hogy a 6 órás Beat Dist elcsípjük, szóval 4-5 között leérünk. Már ha van vonat, még nem néztem meg, de ma már nem is fogom. -
cizoe
őstag
UTOLSO ÜZENET A SOUNDOSOKNAK:
MINDEN JEGY ELKELT, KIVÉVE CSÜTÖRTÖK ÉS VASÁRNAP.
PÁR SPANOM VOLT OLYAN HÜLYE HOGY NEM JUOTT BÉRLETHEZ, HA VALAMIT TUDTOK: 06309662003Más: Jo idönk lesz
Ph!-s szeszeléshez : 06205330383 csütörtök reggel 11től hívható partylefújásig.
bye: cizoe
-
XSiGma
aktív tag
mivel rajtam kívülállo okok miatt ma akartam napijegyet venni alig hittem el a boltban h nem lehet elővételben venni(24-h ig volt meghirdetve) és amin eléggé meglepődtem,h ilyet szol helyszínen se.ilyet nem is hallottam még.a szervezőket se értem nyilván sejtették hogy többen lesznek mint tavaly a területet mégsem növelték ezzel arányosan,vagy valami hiba csuszhatott a gépbe...
-
dragonfx
veterán
LOLL mindenki pénteken délelőtt dél körül fog odaérni szerintem mi is...automat tudjátok mit figyeljetek..
-
Mops
tag
Hallotta már valaki közületek élőben Fatboy Slimet? (azért merem ezt kérdezni, mert exit-en volt már és hátha valaki hallhatta ott)
Meghallgattam két idei fesztiválon készült mix-ét (tracklist mindkét esetben szinte ugyanaz) és csak annyit tudok mondani, hogy kiábrándító...
Amikor megvettem a jegyem vasárnapra azt gondoltam, hogy ez a név garancia valamire, de ezek a mixek még a legrosszabb rémálmaimat is alulmúlták - köszönő viszonyban sincsenek norman cook lemezeinek ízlésvilágával - ez nagyjából egy tizedrangú funky-buli szintje (a záró szám minden eseteben a Love is in the air...
).
Ne legyen igazam, de szerintem sokakat fog csalódás érni.
-
Mákos7észta
aktív tag
milyen telót fogsz tesztelni épp?
egyébként cizoe-val elérhetőek vagyunk
"Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a hazai fesztiválszervezés történetében először a Balaton Sound fesztiválra valamennyi bérlet elővételben elkelt. Korlátozott számban kaphatók még napijegyek július 10-re (csütörtök) és július 13-ra (vasárnap) az ismert jegyirodákban. A bérletek mellett ugyancsak teltházas már a július 11-i (péntek) és 12-i (szombat) nap.
FIGYELEM! A bejáratnál a jegyárusító konténerek nem lesznek nyitva. Amennyiben nem rendelkezel elővételben, vagy a fesztivál ideje alatt jegyirodában vásárolt belépőjeggyel, kérjük a várható nagy forgalom miatt ne gyere a helyszínre. Az illegális árusoktól vásárolt jegyek valódiságáért nem vállalunk felelősséget. "niceee
-
cizoe
őstag
Péntek koraeste alapozás, flesselés céljábol hívjatok aztán marunk egy kis szeszt
Soha ki nem fogyó csomagtartó...
-
dragonfx
veterán
válasz
Mákos7észta #62 üzenetére
ha él a telszámod megcsörgetlek pénteken, kéen valami before, alapozó...
-
dragonfx
veterán
összedobuk egy ph! piászatot?..ki elsz ott arminon?
-
cizoe
őstag
Vonattal minden Nagykanizsára, KEszthelyre menö GYORS vonatrol leszállsz Zamárdi állomáson. IC-röl sifokon szállj le onnan gyors v. személyvonat. LEgtöbb vonat déliböl megy, de vmelyik a keletiböl.. Elvira is your girlfriend... Google is your firend...
Mákos7észta: Én már partyflessbn vagyok.
Ph!-s sörözgetés szervezéséhez csütörtökön hivjatok az adatlapomon levö számon.. píísz Ja amúgy 22 és szeszfanatikus.
Saját bevallásom alapján "jóember" :
-
domesz
aktív tag
haliho, én is ottleszek az már fix épp ma vettük meg a 4 napos bérletet
Richie Hawtin, Fatboy Slim powa
-
Mákos7észta
aktív tag
Délben nyílnak meg a kapuk, kemping is ekkor nyit, nem érdemes hamarabb menni. Egyébként nem értem, rohadtul nem drága a jegy, Sziget soooookkal drágább, és napijeggyel sem csak Fatboy Slimre megy az ember
szvsz Istentelen bulik lesznek, éshát Balaton, pia, zene egy helyen, nagyon szép lesz, főleg hétfő reggel 8kor munkába állni
cizoe, én bevállalok egy sörözést, vagy mást is, nem tudom milyen idős vagy, de rossz ember nem lehetsz
-
Flow
senior tag
Fatboy slim... ehh, de mennék. Miért ilyen drága a jegy?
-
Cobrusz
senior tag
vki help
hogy jutok le pestrol a fesztivalra?
vonattal mennek
hol kell leszallni a legkozelebb melyik vonatmegallo?
nekem is kene a kozelbe vmi szallas! 1-2napra ocsoert! HELP -
cizoe
őstag
én már holnap letolom a bringám a balcsira, aztán csüt reggel nyomás Zamárdiba.
-
NoLF
veterán
válasz
cristiano86 #28 üzenetére
pontosítanék: "kék színű oroszlános eredetileg német, de liszensz alapján Magyarországon gyártott csapnivaló sör"
-
cizoe
őstag
na ki jön? kéne ph!-s sörözést csapni a hűvösben.
-
makpadi
csendes tag
Nah, sikeresen kitöltöttük a kvízt! Most már csak az e-mailre várok! Tudja valaki hogy mikor sorsolnak?
-
<NewL>
addikt
lesz KOSHEEN is?
-
zinnat
csendes tag
válasz
cristiano86 #28 üzenetére
Igen ,most már nem csak a sznoboknak van Aliga,a 80-as évek elmultak már
-
cristiano86
újonc
válasz
marosiviki #27 üzenetére
háát én néztem neten a club aliga árait és nem valami drága!
290 egy üves "kékszínűoroszlánosnémetsör"
ezt nem csak a "dusgazdagok" tudják megfizetni
sztem korrekt hely lehet. -
extrem10
csendes tag
válasz
cristiano86 #25 üzenetére
Pénteken utazunk egy hosszú hétvégére B. Aligára egy hosszú hétvégére.Eddig az északi partra jártunk minden évben,hisz BP-hez az közelebb van,de most volt Aligán ez nagy "megújulás" és ugy gondoltuk eg ypróbát megér.remélem jó lesz
-
cristiano86
újonc
hova mentek a Balaton körül nyaralni?
-
XSiGma
aktív tag
ha valaki még tud szállást sound idejére szoljon köszi.
-
napalmm
újonc
Na nemáár!!! feltöltesz egy ilyen amatőr videót, és kapsz 80.000 ft piapénzt meg belépőt meg minden??? Asszem én is küldök valami baromkodást!
-
birka1337
tag
Húú mi is megyünk, megvan a szállás kb 400 méterre a főbejárattól, plusz a jegyeket is megvettük máár, hatalmas a kattogás
engem személyszerint T-Mobile terasz érdekel legjobban, azthiszem nonstop ott leszek
-
dragonfx
veterán
Ha mindne igaz ott elszünk ne tommikor ahynadikán hány napra hányan
.de valami lesz.
-
g4dg3t
senior tag
válasz
bolondember #12 üzenetére
egy cimboram felhivott par tulajt meg aprilis vegen...volt aki kirohogte es csak annyit mondott, h decemberben kellett volna
eleve sokan nyaralnak arrafele, a fesztival idejere meg nagyon tele lesz Zamardi -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #12 üzenetére
Ébresztő!
Ez itt a Balaton! -
g4dg3t
senior tag
válasz
bolondember #10 üzenetére
tavaly bereltunk apartmant, ami nagyon gaz volt es meg messze is volt a fesztivaltol
iden csakis satorral, legalabb helyben leszunk vegig...de szvsz mar amugy is keptelenseg lenne szabad szallast talalni -
bolondember
MODERÁTOR
Tiszteletem!
Ti sátrazni fogtok, vagy kerestek valami vityillót?
-
g4dg3t
senior tag
válasz
werszomjas #7 üzenetére
ehh
viszont igy lenyegesen egyszerubb dolgod van...füreden felszallsz a vonatra, elindulsz nyugat fele es leszallsz Zankan...max fel ora -
g4dg3t
senior tag
válasz
werszomjas #5 üzenetére
Zanka?
A fesztival Zamardiban lesz...
Furedrol at kell menned Tihanyba, majd onnan komppal tovabb Szantodra...innen mar gyalog sincs tul messze Zamardi...persze erdemes varni egy vonatra.Lesz dolgod Fureden is? Mert Debrecenbol egyszerubb ha Siofokra mesz, onnan mar nagyon kozel van Zamardi...kb 10-20 perc vonattal.
-
werszomjas
addikt
Egy kérdésem lenne,
tudja valaki hogy balatonfüredről hogysmint lehet majd eljutni zánkára??
és éjszaka esetleg visszanemangyon vagyok járatos a balaton körül és debrecenből úgynézki hogy mennénk, csak ez az odamenetel meg hazamenetel izgat, hogy azt hogylehet megoldani
járvalami busz vonat hév metro repulo zanka és füred között??
-
Kickass
őstag
nekem zeneileg a tavalyi nagyobb durranás volt, a képek azért kissé idealizáltak szvsz
-
cizoe
őstag
azért a májámibícs hangulat adott...
-
cizoe
őstag
2. Heineken Balaton Sound fesztivál - Zamárdi - 2008. júl. 10-11-12-13.
A napokban derült fény az első pár infóra az ezévi fellépök közül, és hát ismét elég jónak igérkezik.Tavaly valami iszonyat jó volt, gyönyörü kombója a Balatonnak és egy fesztiválnak. Aki már unja a szigeten a húgyban sárban ugrálást, és elege van a majom franciákra tervezett zenei kínálatból, ide jöjjön. Sátras balatoni nyaralás egy kulturált fesztivállal, a magyar tenger egyik legszebb partján... Még bőven van idő elkezdeni gyűjteni... Ajánlom mindenkinek.. ;)
A topik azért, hogy itt lehessen megbeszélni ami ezzel kapcsolatos.
további infó: ITT
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- újszerű MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest