Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz tranceplanet #9528 üzenetére

    Kevesebb mint 18 ezer volt a T6 Plus Update és adtak hozzá egy kb 4 ezret érő kemény hordozótokot, ennyit megér így is. Ennyiért mit ad a JBL? Többet meg kezdetnek nem akartam kiadni, nem létfontosságú, egy próbát megért. Meg amennyibe került nekem, szerintem könnyen el tudnám adni annyiért, de inkább megtartom.

    (#9529) <Adamsky> Nem a bluethoot hangerőállítás van durva lépésekben, mert a telóról kezelve a hangerőt nagyon szép, apró lépésekben tudom állítani. A durva lépés magán a hangszórón van, ha pl kártyát dugok bele és a beépített lejátszót használom nem elég az hogy ugyanúgy susog+csipog, hiába nincs vezetéknélküli kapcsolaton, de már a legelső lépés is egyszerűen túl hangos legkisebb hangerőnek. Persze ha normál külső viszonyok között használnám, fel se tűnne, de éjjelre abszolút zavaró, egy szobával arrébb is hallani.
    Egymástól függetlenül tudom állítani a telón és a hangszórón a hangerőt.

    (#9530) Williamgrant Félre értesz, nem azt mondtam hogy nem éri meg az árát. Nem fogok így se megválni tőle. Annyit mondtam csupán, hogy 2 zavaró dolog van vele, egyrészt bármiről megy a lejátszás (bt, usb, jack, sd), folyamatosan jelen van a susogás és sípolás, bár magasabb hangerőn ezt nem veszed észre. Másrészt meg ha külső eszköz nélkül használod, akkor nem tudsz igazán kicsi hangerőt beállítani. Bár nem is érdemes, mert akkor csak a zajok hallatszanának :DDD
    Egy szó mint száz, mint írtam a legelső mondatban is, partira való, ha legalább 2 ember kicsit emelkedett hangerőn beszélget mellette, fel sem tűnnek ezek a hibák.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák