Új hozzászólás Aktív témák

  • guga

    Közösségépítő

    válasz blueboi69 #17007 üzenetére

    Na bazdmeg. Ritka az az ember, aki bevallja nyilvánosan, hogy ittasan vezetett.
    Életemben egyszer vezettem ittasan, akkor is kényszerből, mert kórházba kellett vinni valakit.
    Nem mentség.

    Vannak értelmes fiatalok. Nemrég egy 20 éves házasság utáni két gyereket vettem fel a buszmegállóban, nekem is leesett az állam, alsó tagozatos fiú és lány, még nem fogták fel, hogy apuci félrebaszott s azért nincs jelen soha többet az életükben, mert anyuci hazudik nekik, hogy külföldi meló van s ez a távollét oka. Nem az én dolgom eldönteni és pálcát törni felettük, de kibaszott értelmes gyerekek.

    Ha valaki miattad meghal, mindegy, hogy közlekedés vagy bármi, az egész életeden keresztül elkísér. Nekem a legdurvább példa talán a bajai kompnál? Két kis srác ült az autóban és a szülők kiszálltak jegyet venni, az autó meg begurult a Dunába, azóta a polcon van a két hamvasztott test, ott díszelegnek.

    Baromi sokat melóztunk a fiammal lagziban, zenéltünk, vagy vőfély voltam. Reggel mindenki piásan vezetett haza, de nem volt baleset. Minden nap van ember, aki piásan vagy drogosan van kint az úton. Előtted megy vagy utánad jön, nem lehet tudni, vagy éppen jön veled szembe valamikor. Nincs recept, hogy így vagy úgy kell élni az életet. Ha lenne, akkor azok az emberek nem ülnének börtönben, akik csak dolgozni indultak, s véletlenül elgázoltak valakit.

    Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

Új hozzászólás Aktív témák