Új hozzászólás Aktív témák

  • #09908736

    törölt tag

    Megpróbálom leírni az eseményeket az elmúlt hetekben, hátha érdekes. Elkezdődött a suli, a gyerek jól beilleszkedett az osztályba. Közben mi foylamatosan rágtuk magunkat, hogy vajon hol lenne a jobb helye neki?
    Közben összehaverkodott a szomszéd sráccal, akivel egyidősek. És triatlonozik. Voltunk együtt egy versenyen, ahol a szomszéd 1. helyezett lett, a fiunk 3. Igaz, ő nincs most edzésben, valamint MTB-vel ment az országútiak között.
    Mikor ezt meghallotta a szomszéd edzője, mondta, hogy neki kell a gyerek a csapatba, nem hajlandó elengedni. Igenám, de az edzések úgy vannak, hogy a jelenlegi iskolában még óra van, mikor kezdődik.
    Úgyhogy elindult a vezérhangya a gyerek fejében, hogy a szomszéd audis, és ő tud járni edzésre.
    Emellett azt látjuk, hogy a németje annyira magas szinten van, hogy a tanár is azt mondta, hogy ha tehetné, betenné a gimnazisták közé.
    Úgyhogy a múlt héten végigrágtuk a racionális érveket, az érzelmi oldalt, kupaktanácsoltunk online (pont Zürichben voltam), hogy most akkor mi legyen.
    Írtunk az igazgatónak, hogy áll-e még az hely?
    Mivel a hely még megvan neki, kértünk egy némettanárral egy termint, amire valószínű pénteken megy. Ha azt mondják, mehet 5.-be, akkor átmegy.
    Érzelmi oldalról meg gáz, mert a mostani helyen meg könyörögnek, hogy annyira jó fej a kölyök és olyan szépen beszél, hogy ne vigyük el. Persze, megértik, ha így döntünk, de ne.
    Hát itt vagyunk. A vége valószínű az lesz, hogy Audi. 8. után meg kiegészítővel a magyar érettségihez a német mellett.

Új hozzászólás Aktív témák