Új hozzászólás Aktív témák

  • Melorin

    addikt

    válasz Remus389 #100372 üzenetére

    Visszaolvastam a topikban az utóbbi hozzászólásaidat, de nem tudom, hogy pontosan milyen árig vagy hajlandó elmenni. Az elmúlt hetekben rengeteget olvastam/néztem DAC teszteket, majd elolvastam a hozzájuk tartozó komolyabb fórumokon a tapasztalatokat, problémákat és végül 2 jelöltem lett volna: Topping E70, feljebb lépve pedig ez. Túl sok helyen és túl sok jót hallani róla, talán nem véletlenül. Nem éreztem azt a kamuszagot ennél a dacnál, ami miatt felmerült volna bármi gyanú azzal kapcsolatban, hogy talán csak nagy hátszelet akarnak adni neki.
    Ja, nemrég adtam el egy E50-et, azért kutattam mint az őrült egy remélhetőleg jobb DAC után. Persze nem azért adtam el mert nem volt elég jó, csak gondoltam kipróbálnék valami nagyon újat, hátha tartogatnak valami meglepetést az eddigi DAC-jaimhoz képest.
    Aztán mérlegeltem a dolgot, és meggyőztem magamat afelől, hogy az eddigiek is nagyon hasonlóan szóltak, miből gondolom, hogy ezek akkora különbséget tartogatnának az E50-hez képest. Valami egészen más kellett, valamú új tapasztalás. Végül egy Denafrips Ares lett a nyertes :B Ez még ha nem is lesz jobb mint az eddigi DAC-jaim, vagy a fentebb ajánlott 2 versenyző, de tuti, hogy másképp fog szólni mint bármi amit eddig hallottam. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák