Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz bkercso #100718 üzenetére

    értem.

    hát meghallgatásra sok esély nincs, de bízom az itt lévő, sok tapasztalt kollégában, hogy tudnak segíteni és megfelelő eszközt ajánlani. :) eddig nem ment nagyon mellé egyik itt kapott ajánlás sem (mármint fejes, iem topikban)

    de természetesen közben én is nézelődöm, olvasgatok stb, emiatt az is felmerült bennem, hogy esetleg marad az audio gd dac-nak és teszek utána egy balanced kimenetű, neutrális amp-ot. paraszt logikával számomra ez teljesen működőképesnek tűnik, de lehet, hogy totál hülye megoldás és jobban járok az eredeti elképzeléssel (egy eszköz, ami egyben dac+amp és van rajta singe és balanced (pentaconn) fejes kimenet is.

    szerk.: ugyanakkor a külön, csak amp vásárlása balanced kimenettel verzió esetén félek picit attól is, hogy az audio gd nem tudja 100%ig "megmutatni" a fentebb írt cuccok tudását, és ezt az utánakötött amp így nem fogja tudni kompenzálni.

    [ Szerkesztve ]

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák