Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz Ear001 #100847 üzenetére

    Nézd, amit vettem azt kiváncsiságból vettem. Szerintem nem olyan rossz, jók a vélemények róla, nem került olyan sokba, persze lehet valamennyi átverés is benne.
    A lényeg hogy tapasztalok-e változást, akár negatív akár pozitív irányba, ha igen, akkor érdemes a témát kutatnom. A topping gyári kábeléről nincs sok infom, az biztos hogy nincs szép szövetborítása, de attól még lehet normális anyagból van a vezeték, 50cm szerintem.

    Dorien
    Low-end DAC-hoz képest szerintem aránytalanul drága egy ilyen kütyü, de egy többszázezres darabhoz már megérheti a befektetés, ha tényleg javít a hangon.

    Ez az, a low-end vagy régi DAC-okon javíthat, a korszerűeken szinte semmit.
    Tehát a gagyikon és régieken (vagy régimódi felfogással tervezett) DAC-okon javít, pont amelyekhez aránytalanul drága.
    Amelynek beépített újraórajelezőjük és szűrőik vannak, amelyek akár jobbak is lehetnek mint ami az iPurifierben van. Tehát max előszűrést végez, amire lehet semmi szükség sincs, semmi mérhető hallható eredménye nem lesz, mert a DAC így is úgy is elvégzi mindezt.

    Olyan véleményt linkeljetek amely DAC-ban AK4191EQ van, az releváns nem egy tízéves TEAC fejlesztés, ami a maga korában állati jó volt de igényel ilyen kiegészítőket mint az iPurifier.

    lapalapa: Lehet hogy téged nem nyűgöz le az AK4191EQ (talán ezért vannak kiemelkedő mérési és meghallgatási eredményei a Toppingnak), engem pedig a feltételezhetően régebbi és gagyibb fejlesztés ami az iPurifier-ben van, na engem meg az nem nyűgöz le, de láthatóan mást sem, vagy legalábbis nem mindenkit [link] . ;)

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák