Új hozzászólás Aktív témák

  • lapalapa

    senior tag

    válasz lapalapa #101442 üzenetére

    Annyira megtetszett a saját ötletem, hogy elővettem a régóta pihenő node2i-met. (A nappaliban hajtotta a hangfalas cuccot, de annyira nem jött be hangra belső daccal, de nem adtam el annó.)
    Rendeltem hozzá LPSU INTERFACE V2-t, ami beszerelés előtt átesett a szokásos blu tack tuningon, meg egy ALLO SHANTI lps-t (belső fotókat elnézve ott is lenne némi gumi tuningnak helye, de még nem szedtem szét).
    Node-ból spdif megy a dacba Neotech NEI-3003III-1R-en keresztül.
    Nem wifi-n kapja a mannát, hanem utp-n, érezhetően jobb, nincs rendesen árnyékolva a node-ban a wifi egység (szétszedve elég nyilvánvaló volt), ha bedugom az utp-t, kikapcsolja a wifi hw-t állítólag, hangra hihetőnek tűnik.
    Feltettem a tápot meg a node-ot superspike tuskékre meg fakockákra (nálam minden ilyeneken áll).
    Megy a tidal tablettről alá, rendkívül kényelmes és modern (főleg a wtfplay után).
    Jó.
    Az eredeti kapcsitápos felálláshoz képest szép analógosan szól, tere is van, nem jut eszembe, hallgatva, hogy bitek jönnek mennek, relax élmény (de zúzni is tud rendesen).
    Eddig ugye usb-n nyomultam, azt próbáltam feljavítani, de ez az spdif valahogy most nagyon bejön. Olyan folyékonyabb az egész hangélmény, jó hallgatni. (Általános interface megerőszakolva zenére, kontra zenére kitalált interface, hát igen.)
    És akkor most jönne az ifi spdif ipurifier2 de most nem vagyok ennyire lelkes, de egy ifi lan isilencer még valszeg jönni fog.
    Aztán egyszer majd veszek valami rendes streamert..

    Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..

Új hozzászólás Aktív témák