Új hozzászólás Aktív témák

  • osonte

    őstag

    Amennyiben elfér a fórumon szeretném megosztani a tapasztalataim egy FiiO K7 DAC/AMP kapcsán a FiiO Support-al kapcsolatban. A lényeg, hogy Kínából rendeltem egy ilyen FiiO K7-et, ami nagyon tetszett,de 9 nap után a bal oldala elhallgatott. Jeleztem a Kínai webáruház felé, de válasz nem jött. Elküldtem egy barátomnak, aki audio termékeket fejleszt (tervez a Bosch/Siemens-nek is - nem audiot), hogy próbálja megjavítani. Visszakaptam tőle, hogy kapcsolási rajz nélkül nem lehet kideríteni mi a hibás benne. Erre én szétszedtem, forrasztani is kellett, mivel két panel van benne. Bár nincs semmilyen elektronikai ismeretem hivatalosan, de gyorsan kimértem, hogy a bal oldali végfok pozitív fesz stabilizátor SMD (3x2x1mm) IC-je adta meg magát. A hibát tudtam, de senkinek nem javaslom a javítással való próbálkozást, mivel a FiiO a belső cikkszámait használja, ezért csak a FiiO tudja valójában mi az alkatrész pontos típusa... Szóval kuka lett volna. Írtam a FiiO supportnak, azt is megírtam, hogy kultúráltan szétszedtem és arra kértek küldjem ki Los Angelesbe egy magánházba, egy alkalmazottuk címére (16500 Ft volt biztosítással). Tudták, hogy belenyúltam, de mégis foglalkoztak velem és ma 3-4 héttel késöbb Kínából érkezett egy originált csomagolt fóliás FiiO K7, ami még jobb is mint az előző, EU kábellel csomagolták és nem adaptert adtak, ami nem használható. Szóval a FiiO előtt le a kalappal, bátran lehet őket keresni és segítenek, még ha a kereskedő le is szar.

    Amit láttam a FiiO K7-ben, hogy sokkal komolyabb tervezés, mint egy ugyanolyan árú Topping termék, rengeteg stabilizátor van benne... Ami a hangján is hallatszik, nyugodt és kellemes karakter még a gyári kapcsolóüzemű táppal is.

    Gondoltam megosztom, hátha valaki gondolkodik, hogy merje -e a FiiO Supportot felkeresni. Bátran! Ritka ez a hozzáállás.

    Thieaudio Ghost fejhallgató 28 000 Ft

Új hozzászólás Aktív témák