Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    Csak azért külön hsz, mert külön téma:

    Lapalapa szíves kölcsönzésével nálam üdül 2 jitterbug fmj (és blekkfrencsfrájz keretében elég jó áron vettem is hirtelen, legfeljebb eladom őket).

    Baromi macerás dugdosgatni és cserélgetni őket, ezért vaktesztről szó sincs, sőt a fülmemória is elszáll, mire újra belövöm a megváltozott hangeszközt a PC-n :W
    Tehát nagyon kérdőjelesen annyit tudok mondani, hogy egyrészt bármit dugok a gépre, max hangerőn van egy sustorgás, egér kattintás behallása a rendszerbe. Az is lehet, hogy a kínai lineáris táp szed össze valami zajt, de én ezt nem csekkolom, annyira be van építve. Végül is nem fontos; a hemp low gain kb 6-12% hangerőn hallgatható ép füllel.
    A bugokat én nem érzem külön hallhatónak. Vagy a fülem, vagy a rendszerem olyan, amilyen. Az iPurifier+2 bug együtt viszont jól hallható, csak megfogalmazni nehéz. Egyrészt szétdobja a teret és kicsit hátrébb rak mindent, simít. Az éneket egyfajta módon értelmezhetőbbé teszi, lefaragja róla a "szőrt", ezt nem tudom eldönteni, jó értelemben teszi-e. Tényleg nem tudom. Minél halkabb típusú a zene, annál érezhetőbb a difi.
    Úgy érzem alapvetően pozitív változásról beszélhetünk, de nem biztos.
    Majd szívesen kölcsönzöm a cájgot, ha valaki whitefülű(bb)nek érzi magát ilyen érzetekre.

    Az elhelyezésről: purifier megy a dacba, bugok jönnek ki a pc usb kijáratain (y usb kábelen megy a delej és az adat teljesen külön ágon, külön kimenetről). Minden egyéb verzió annyi adaptert igényel, hogy az hajmeresztő és 20 centi toldalék lóg a dac bemenetén. Akinek hét anyja van, az. Nekem semmilyen kamu audio élmény nem ér meg ennyit.
    Hát így.

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák