Új hozzászólás Aktív témák

  • bitrograde

    senior tag

    Újabb tapasztalati megfigyelés, aminek biztosan van magyarázata: a Violectric V280-nak legalább 20 perc kell, amíg "üzemi hőmérsékletre" áll be, és rendesen szól. Illetve mintha nem lett volna sokáig használva, és újra be kellene járatni: lassan tér magához a szendergésből. Érdekes módon a frissen beszerzett TMP XLR-rel nem szerették egymást, vissza kellett térném a Furutech RCA-kábelekre, és helyreállt a béke, annak ellenére, hogy a Windows rendszeresen megpróbálja eltüntetni a Soekris meghajtóprogramját (sikerrel).
    Egyébként amikor azt írtam, hogy ez talán már túl jó is egy asztali felállásnak, akkor arra is utal(hat)tam, hogy nagyon világosan kijön a Deezer asztali alkalmazás és a Winylről lejátszott fájlok különbsége, elég erősen a Winyl javára. Úgyhogy lesz egy kis motorháztető alatti bíbelődés majd.
    Hétfőn-kedden érkezik az új DAC, futok majd egy kört ezzel a "melyik hová illik?" kérdéssel, meg megpróbálok kábel ügyben is változtatni valamit, s végigfuttatni a HE6SE-t, a HD540 GR-t és az NDH30-at mindegyik felálláson.
    Utálok hifizni, de mit meg nem tesz az ember a fórumtársaiért! :D

Új hozzászólás Aktív témák