Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Bence01 #104969 üzenetére

    Bluetooth és streamer között jól hallható különbség tud lenni. Nálam van Wiim Pro, a Pro Plust nem hallottam, mindenesetre a Wiim mint platform nagyon jól használható. A tévém sem tudja azt optikán, amit a Wiim. Ha nagyrészt youtube-ot nézel, akkor ahhoz fölösleges egy streamer, de ha előfizettél valami streaming szolgáltatásra (deezer, tidal, amazon), és/vagy nason, számítógépen tárolt zenét szeretnél lejátszani, akkor erősen javasolt a dedikált streamer.

    Wiim Mini is volt itthon, a tévénél az is jobban szólt optikán, és a Pro Plus tudásának nagyját az is hozza. Használtan röhejesen olcsó.

    Az említett dacok közül a D50s-t hallottam akksiról és lineáris tápról, saját rendszerben és vendégségben is. A használt árát megéri, viszont ne akksiról hallgasd, úgy számomra sávhatárolt, sötét, lapos hang volt. A Node2i szolgáltatásai kiválóak, digitális kimeneten klassz, analóg kimeneten határeset, annál jobb hangot tud olcsóbban egy málna/wiim egy külső dac-kal.

    Van az aprón Topping E30 35-ért, mellé egy Wiim Pro, és még pénzed is marad. Vagy ott van az a Loxjie D30, kipróbálod tévével, és ha hiányérzeted van, veszel mellé egy Wiimet.

Új hozzászólás Aktív témák