Új hozzászólás Aktív témák

  • Vanos

    aktív tag

    válasz Vanos #66768 üzenetére

    Hali!

    Sok-sok órás zenehallgatás után nagyon jól összebarátkoztam a Topping D50-el.
    Végül visszaálltam a szűrőknél a default mode1-re. A legtöbb felvételnél a láncomban ezzel a legkiegyenlítettebb a hangja.

    Az optika vs USB tesztet még nem próbáltam ki. A PC-m eléggé be van építve, nem volt kedvem/időm nekiállni. Majd ha kiveszem belőle az E-mu kártyákat, rádugom az optikát. (Ebből is 2db 1m-est rendeltem).

    Szerintem ezzel az erősítő-hangfal párossal elértem a maximumot. A nappalim akusztikáján kellene javítanom, de ehhez kb. új házat kéne építenem. :D

    Kínai termékekkel más is próbálkozik rajtam kívül?
    Múlt évben egy 600 nagy tisztaságú rézszálból álló hangfalkábelt vettem bi-kábelezés magas hangjaihoz. A szimpla kábelezéshez képest egyértelműen szebb lett a hang.
    Idén nov.11-én a DAC mellé rendeltem 2 féle RCA-t. Most az "Ortofon" névvel árult ujjnyi vastaggal jövök ki a DAC-ból. Nehéz, nem tűnik gagyi darabnak. A másikat (nyilakkal meg van jelölve a jel iránya :Y ) még nem próbáltam ki.
    Túl sok viszonyítási alapom nincs, de ár/minőségben nekem nem tűnnek rossznak. Másnak tapasztalat ezzel kapcsolatban?

    HTPC front (GA-MA780G-UD3H, 4G RAM, 2T 2,5-ös HDD, Pioneer 212 DVD-RW, Silverstone LC16B-MR ház), Pi4+Volumio; E-mu 1212m, Topping D50,SMSL VMV D1SE, VMV D2R DAC-ok; Rotel RA-985Bx, Kinki Studio EX M1+ erősítők; Focal Chorus 716S és Electra 1038 BE hangfalak; *****SMSL M6 - Sennheiser HD600 füles

Új hozzászólás Aktív témák