Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz Ba cy lus #95124 üzenetére

    Sőt nekem meg a legkisebb is túl sok az Anandához a 9038-as sabre mellett. Nem, nem a poti szempontjából, azt a legkisebb erősítés állásban akár már fullra is fel lehet tekerni, ha valaki kicsit hangosabban szereti hallgatni; viszont még mindig nem elég finomkodó a fejes hangja még további visszaváltást igényelne ilyen szempontból, de már nincs hová visszaváltani.
    Azt akárki megfigyelheti ugyanis ha magasabb erősítés állásban használjuk az elektronikát akkor a hangzás kevésbé finomkodó. Egyszerűen a lágyabb részek is durvábban szólalnak meg a kelleténél. Szóval én nem ajánlom, és nem is szoktam a szükségesnél nagyobb erősítést használni. bkercsóén se volt szükség még a gain gombra, illetve a jelenlegi fejeseimmel rosszabb is ha benyomom. Sőt ha anandánál felteszem a legerősebbre, akkor fárasztó és szinte már sávhatárolt is a felső vég. Szóval számomra ez a toppingnál sem volt meglepi, mármint hogy itt se tegyem följebb a szükségesnél.
    Régi AKM-es Impact Twinemnél nincs ilyen gond, azzal jó, elég finomkodó az Ananda is a legkisebb erősítés mellett a Topping A30 PRO-n. A DT770-hez meg már kötelező a középső erősítés állás.
    Amúgy dögös hangzásúnak mondanám az A30 Prot, ezért akinek akm vagy olyan dacja van, aminél felötlött már a tulajban hogy esetleg nem-e túl unalmas az ő dac-ja, na azzal jó párosítás lesz a topping az tuti.
    Viszont én sabre-hez nem annyira ajánlom, mert az már amúgy is dögösebb és azzal egy-két zeneszámnál már akár túl sok is lehet a jóból (átesünk a ló túloldalára). Persze nem biztos hogy erre egyformán érzékenyek vagyunk.
    Én pl. Caitlin De Ville számánál vettem észre hogy már bántó lett a "hegedű" hangja illetve Katie Melua énekhangja is már néha ércesebb a kelleténél, ha a sabre dac van előtte.
    Mint mondtam, ha a TC Impact Twinem van előtte, akkor nincs vele semmi gondom.
    Amúgy én erőműnek mondanám, szóval nem semmi kemény dió lehet az a 600Ω-os DT880 Edition, ha az A30Pro is kevés hozzá.

    Amúgy nem tudom hogy van ez. Mármint a gain mit is csinál pontosan és itt az A30 Pro-nál a 3 állású váltókapcsoló; mert pl. a TEAC HA-501-esnél nem ilyen dolgok történnek. Mondjuk ott valami damping factort változtatunk, akkor az ezekszerint nem ugyanaz, mint amikor benyomjuk a gain gombot vagy feljebb feljebb váltunk a topping gain váltókapcsolóján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák