Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Polllen #96737 üzenetére

    Itt válaszolok, de a másik topikos merengésedre is. Illetve kérdeznék is.

    Először is, mindkét DAC-ot (K7, DX3+) a saját kimenetén hallgattad? Láttam review-t kb 2 hete a K7-ről, a csávó istenítette, de te azt írod, hogy a DX3+-ban több a részlet, és mintha ezt említette volna. Ő a melegséget emelte ki. Fontos, min hallgatod, mert a DX3+ a fejes kimeneten sokkal vékonyabb, mint egy jó erősítővel mögötte. Ezen már agonizáltam korábban, olvastad is, szóval erősítőt mögé, ha nem tettél.

    A HD6 sorozatból a HD600 a legjobb, akárki akármit mond. Igen, abban van a legkevesebb mély, de az szól a legjobban, ha megfelelő erősítő van előtte. Írtam pár éve, én mindhármat (600,650,660s) egyszerre hallgattam a Sennheiser bemutatótermében a saját többezer eurós erősítőjükről, és nem volt kérdés, melyik. Ha teheted, próbáld ki egymás mellett őket. A 6xx-et nem hallottam, de arról is ódákat zengenek, persze éppen azért, mert néha baromi olcsón elérhető Dropról.

    A HD560s-t pedig kérlek NE használd referenciának. Az egy 5-ös sorozatú Sennheiser, és nem fogod belőle kitalálni, mit tud a cuccod, mert hiába pakolod elé a jobbnál jobb láncot, ha nem képes többet kihozni magából a fejes. Én hallottam a HD600-al együtt, ami köröket vert rá, és azzal bizony egyből kijött az "azta" érzés a DX3+-ból a gyengébb DAC után. Persze nem a saját kimenetén, hanem egy megfelelően meleg hangú erősítővel. Nem véletlenül ajánlgatják neked a csöveseket.

Új hozzászólás Aktív témák