Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz lapalapa #99925 üzenetére

    "Két jitterbug fmj, egy ifi ipurifier3"
    Hogyan? Ketttő jitterbugot a pc usb aljzatába, utána az usb kábelt (ami az xmosba megy), és a kábel másik végére (usb B) még az ifi ipurifier3-at?

    Egy human audio tábla az javíthat valamit egy xmoshoz képest vagy az elavultabb technika?

    Van dapom, van zidoo uhd2000 és asztali cd lejátszó is; szóval tudok hátradőlni file lejátszáskor.
    Persze azért a pc jriver is hallgatható és a youtube is.
    Viszont a tidallal már jó ideje nem vagyok megelégedve, ezért otthon már nem is használom. Telón útközben néha, de van youtube előfizetésem is; azon is többet megy a YT music ha már egyszer azon a platformon szedem össze otthon is a zenéket (tidal helyett).
    Szóval tidalon kellene javítani és persze telóról streamelve lenne a legfajinabb. De ha a pc kliensről javulna azzal is kiegyeznék.

    Amúgy tegnap ahogy hasonlítgattam a tidalt (pc-->xmos-->arcam dac illetve auralic-->arcam dac) az jött le, hogy a pc-ről indítva darabos az egész. Tényleg olyannak hatott az auralicról kapotthoz képest mintha az ének és a hangszerhangok is nem egy folytonos valami volna, hanem mintha nagyon apró kis darabokból volnának egymás után téve/összeillesztve :).
    Az auralic-ról megvolt a folytonosság. Szinte ugyanolyan hangot, mint amit az auralic adott ha telóról streameltem rá a tidalt, pc-ről csak jriver fájllejátszással sikerült elérnem.
    Viszont ha ugyanazt a számot pendrive-on beledugtam az auralicba, akkor ott mégjobb lett, ugyanis a hangszerhangok kicsit a távolból előrébb kerültek, jobban hallhatók/kivehetők és tisztábbak lettek. Ezt pc-vel már sehogy sem tudtam elérni, ezt már csak a cd lejátszóm közelíti illetve a zidoo uhd2000 hozza. Bár az utóbbi kettőnél már a dac is más.
    Mindenesetre ha a dac ugyanaz maradt és csak a digitális rész változott előtte pc+xmos vs. auralic. Akkor az auralic tidal streamjét a pc tidal kliense meg se közelítette. A pc jriver file lejátszása hozta nagyjából ugyanazt. Viszont az auralic file lejátszást már nem tudtam beérni a pc-vel sehogysem.

    U.I.:
    A dac után teac ud-501 fejeserősítő és hifiman ananda fejhallgató volt.
    Persze a kábelekre is odafilgyelek :)
    Az auralicnak egy tmp táp szolgáltatta a szuflát. Lehet hogy kicsi meg pofás meg jó, de olyan közel van a kimenő kábele a tápaljzathoz hogy egy hifis iec dugót nem lehet beledugni. Konkrétan az isotek premiert nem tudtam miatta használni úgyhogy pc-s zsineget kapott. brrr... Persze pehet hogy még a billenőkapcsoló is túl közel lett volna csak hát addig így el sem jutottam a tápkábelemmel. Azért nagy kár az ilyen "bakikért"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák