Új hozzászólás Aktív témák

  • csiben1

    tag

    Sziasztok!

    Egy kis tanácsra volna szükségem. Eddig 3 évig súlyzós edzéseket csináltam (természetesen lábat sem hagytam ki ;) ), illetve olyan munkát végzek, amiben sokat kell menni. Lúdtalpas is vagyok, bár a bokasüllyedésem szemre egyáltalán nem tűnik vészesnek. A súlyzózás mellett néha futottam salakon vagy futópadon, de a lábammal sose volt gondom. Itt jegyezném meg, hogy a cipőm egy olcsóbb kategóriás, már 3 éves Kalenji cipő.
    Pár hete úgy döntöttem befejezem a súlyzós edzéseket és csak futás lesz. Heti 3 edzés. Külvárosi részen, betonon futottam volna, de a térdem nagyon elkezdett fájni, így abba kellett hagynom.
    A kérdésem az volna, hogy ruházzak be egy jobb cipőre, ami alkalmas betonon való futásra és a pronáló lábamhoz való, vagy elsőnek érdemesebb volna elmenni egy ortopéd szakorvoshoz? Azért kérdezem, mert fölöslegesen nem akarok kiadni nagy pénzeket, egy futócipőért, hogy utána kiderüljön, hogy abban sem bírja a lábam a futást. Viszont az orvosokban sem bízok 100%-ban, félek, hogy csípőből rávágja, hogy ne sportoljak semmit :U

    Bocsi, hogy hosszú voltam, Előre köszi, ha valaki tud tanácsolni valamit. :R

    [ Szerkesztve ]

    You can walk straight through hell with a smile

Új hozzászólás Aktív témák