Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Peterhappy #33740 üzenetére

    "Egyelőre tehát az van, hogy két-háromnaponta futok 7-8 km-t, aztán igyekszem az adagot visszanövelni, illetve a heti futások számát is felhúzni. Most még igyekszem sokat pihenni, hogy nehogy ismét gondok adódjanak a térdemmel."

    Örülök neki, hogy megy. Ha engem kérdezel, akkor viszont legalább fél évig semmiképp se növeld se a mennyiséget, se a távot, és ha lehet, akkor a tempót se húzd túl. Ha túlterheled, akkor simán előjöhet újra a térdfájás, és nem biztos, hogy komolyabb kihagyás nélkül el fog múlni...

    Volt pár hónapja szó erről, tomcica javasolt valami tornát, amivel talán enyhíthetőek az ilyen lúdtalp, bokasüllyedés jellegű dolgok, illetve én is linkeltem valami hasonló cikket. Esetleg érdemes lehet megpróbálni ezt az utat is, hátha segít valamit. Nem hiszem, hogy a te esetedben számítana bármit a technika. Még ha mezítlábassal futnál, akkor is valszeg fájna a térded a bokasüllyedés miatt. Előbb azt kell helyrehozni vagy betéttel, vagy külön arra való gyakorlatokkal (feltéve, ha tényleg működnek).

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák