Új hozzászólás Aktív témák

  • Never79

    tag

    válasz inf3rno #44907 üzenetére

    Igen ezzel én is így vagyok, csak versenyen utoljára decemberben voltam. A tavasziak érthető módon kimaradtak, benne számomra az idei főversennyel, s így már kevés ingert kapok.

    bajnokpityu: ez a stabil, neutrális dolog nálam sem teljesen igaz. A teóriám az, hogy sok függ a cipő kialakításától is és/vagy hogy mennyire fáradt a lábam. Van egy Hoka Bondim, ami neutrális tök jól érzem magam benne (megjegyzem 1500 kili körül van most belerakva és még csillapít). Bemérettem a lábam, stabil cipőt ajánlottak... Hoka Gaviotát vettem. Jó-jó, de Bondit még mindig jobban szeretem.

    tomcica: köszi ez most így jól jött, jövök neked eggyel, ha esetleg találkozunk egyszer :R . Ezt a meditáció dolgot mindenképp ki fogom próbálni! Nagyon jól hangzik. Persze a sétálás taktika csak vicc volt, nem arra készülök :)

    igyvanferi: esetleg kicsit odébb, Pilisszentlászlótól van egy kör trackem: 21 km 900-1000 szint, benne Vörös-kő, Nyerges. Meg onnan indul a Spartacus ösvény is (még nem voltam), de nagyon szép a képek alapján.

Új hozzászólás Aktív témák