Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz Vertigo18 #47003 üzenetére

    Hát backi, ez nem jött össze....
    Ezt elqrtad :D

    Egyébként meg, szöveg..... ! Majd ami eddig rávitt, az úgy is rákényszerít, fura érzést hagy maga után, ha nem töltöd ki esetleg mással. ( az a zuhanyzós dolog, az mondjuk jó lehet, akkor nem szóltam ! ) Azt majd elnyel a fekete lyuk ;]

    Na de a lényeg, majd ha alszol rá egyet, előrébb leszel. Utána megszépülnek a dolgok, reméljük színesedni nem fogsz.

    Amúgy meg....
    Cimborám, lezúzta bokáját szolgálatban....olyanabbbb volt, mint a képed.
    Aztán ez így nem frankó...szóval betekerte minden nyavajával, stabilizálta meg a fene tudja milyen pipamocsokkal kente még be, és szépen elment vele lenyomni egy rendezvényt, ilyen 100km es hegyesvölgyes móka és kacagás.
    De másik havernak múltkor szakadás lett a vállában, mert jöttünk lefelé és olyat zúgott, hogy nem bírtam ki röhögés nélkül.
    Én már nem is tartom számon, annyi helyen eresztek, ahogy a TG uraság fogalmazott.
    Görcs az meg állandó, valahol mindig elkap, leginkább az első 65km es hegyi mókázás volt kellemetlen a Bükkben. Itt konkrétan alig tudtam menni, havert úgy küldtem el mert szétfagyott majdnem az állás miatt, így csak én fagytam szét a szakadó hóesésben meg a mínusz nem is tudom hány fokban és szélben. Ráadásul egyéb eü gondom is lett, amire a kesztyűm lett a megoldás, de a hó kicsit zavaró volt. :DDD A végén mégis én motiváltam be a célig egy játékost, mert nagyon nem volt hangulatánál. Én meg már belecrtm az időbe, annak lőttek, de tudtam menni és jó volt a kedvem, ennek is örültem.

    De még sorolhatnám, sajnos vagy nem sajnos...tapasztaltam már ezt és azt ( 1,5 évig alig tudtam járni, kaptam hideget meleget mindenféle bizottságtól " fejestől" stb....de jah, tényleg lenne még miről hablatyolnom, e van. )

    Egyébként meg, az Én napom is elszaródott, jah ! Mondjuk nem pumpáltam fel a bokámat, csak az agyamat.
    Elmentem ilyen AllTrails mókázásra. Lehet nem is látni a profilt, na nem baj. Lényeg....Mátra, kb.: 30km 1500 körül szintemelkedés, meg esés is . ( több lenne, mert ki kell mászni a csúcsokra és azt nem jelöltem) meg ilyen 56% os dombocskáig alakulnak a dolgok. Ez a 5 peaks of Matra, csináld magad bulika. Hát én ilyen útvonalat csináltam hozzá....

    Na de, benyaltam ám rendesen ! :C Első csúcs keresése bajos volt nagyon, igazi dzsungelharc lett belőle. 2 szarvas majdnem letarolt, előttem pár méterre szakították szét a bozótost, ahol én alig tudtam keresztül menni.
    Aztán a technika legyőzött. Telo nyomvonal rögzítés nem jött össze, 3x indítottam újra és fagyott le és szállt el az adat. Feladtam a dolgot, adat nélkül nem érvényes. Ok. Akkor csináljunk szép képeket, mert hát na.....4-5 próbálkozásig számoltam, ennyiszer fagyott le és alig akart életre kelni, ami azért baj.....Itt már nem bírtam cérnával és ráhagytam, rám is sötétedett rendesen.Késő kezdtük el. ( Nyári öltözetben plusz csősál )
    Így csak 24km és 1100-1200 szint körül lett. De itt már nem mértem semmit, mondták haverok a végén. Szerencsére volt sár ( mocsár ), így természetesen megtörtem a bokámat, még inkább. Mert ezen a terepen, sziklás helyen rendre törik. Jó szokásom amit el kellene engednem.

    De nem gond ! Vagyis de, viszont mozogtam egy kicsit....jó helyen voltam, szereztem tapasztalatot és sztm pár nap múlva újra nekivágok. De akkor már 36km és 1600+ szintet tervezek be, mert most puhapöcs voltam. Lehettem volna felkészültebb is, vagy nem de az biztos.....( Aztán 2 hét és jöhet a Badacsony meg a 42km 1600 körüli szintes trailrun, elméletileg, majd kiderül. Nyugtával a napot ! )

    Biztos változni fog a véleményed meg a hangulatod, most én sem vagyok toppon. Majd valahogy kiszenveded a melót, meg a sérülést és jön a többi is. Lesz még új a nap alatt !
    Szóval, javulást és kitartást ! :K :R


    Itt még móka és kacagás, jó idővel repesztettem le Lajosházáig.


    Na itt kezdődtek a bajok, Üstök-főre felmásztunk, keresztül azon a szúrós/ágasbogas dzsindzsáson amit látni a kép előterében.( majdnem itt raktak meg az állatkák, amik kicsit jobb erőben voltak mint én ) Háttérben van a majdnem cél.Kékestető és környéke, asszem.

    Itt talán Galyatető alatt voltam, vagyis éppen fenn Nyesettvárnál.

    Szemben Kékestető, már közelebb de aztán elég távolra került.....pedig onnan már nem lett volna sok vissza, pár kilo.

    Sajnos tovább nem bírta a technika, meg az idegrendszerem sem. Ezeknek talán több értelme van, mint a halandzsámnak. De ha gáz, TG törli. :R

    Legközelebb, ügyesebben, többet, magasabbra !

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák