Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz inf3rno #55733 üzenetére

    Nem tudom, hogy szó szerint a 20 ch mennyire lényeges, de van a sok ch kevés zsír és van a zsírosabb, fehérje, kevés ch. Én azt vettem észre, hogy a ch dús kajától nehezebben mozgok és hamarabb megéhezem. Morfondírozom a hús + leveles zöldség étrenden, alapvetően szeretm, legalábbis amíg meg nem unom. Sokáig utáltam pl a salátákat amíg rájöttem, hogy kell rendes öntet és attól lesz íze :) néha csak fűszerezem és ráborítok egy joghurtot és máris ehető.

    Én egyébként délben meg este szoktam enni, persze futás mellett lehet, hogy már eszem 5-6kor és utána 10kor is. Minőségi edzéshez meg lehet kell a ch, rég csináltam ilyet de a tegnap futottam egy terep félmaratont 1000m szinttel és utolsó 2km-en értem be a faluba, csipkebogyót ettem, aztán szerencsére már találtam szilvát meg almát, szóval mindent is megettem amíg beértem, szerintem eléheztem :) nem voltam brutál szinten legyengülve, csak úgy közepesen, de mindent meg bírtam volna enni.
    Fejem koffein megvonástól fáj, elég brutál módon, de egyszer kiteszteltem, hogy 3 nap alatt elmúlt ezért nem aggódom, ha a világon elfogy a kávé akkor majd szenvedek pár napot és jó lesz. Ennyi rossz szokás kell, bár ez lenne a legrosszabb.

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák