Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    válasz Maximum1 #71530 üzenetére

    Nem értek egyet. Egyrészt vannak, akiknél számít az eszköz kinézete főleg ha sportoláson kívül is hordják. Feljebb írtam, feleségemnek is számít (meg neki az is, hogy nagyon keskeny a csuklója), de elsődlegesen túrázásra és otthoni edzésre kell neki (azóta eldőlt: Polar Ignite 3 lett, ami konkrétan amoledes).

    Másrészt minden sportcélú felszerelésnek, eszköznek és öltözetnek vannak hétköznapi célú viselői, felesleges ezen finnyáskodni. Pl. magashegyi túrabakancs valószínűleg nem lenne fél millió Ft alatt, ha nem vennék hipszterek és autós turisták, hogy pózoljanak benne, mert egyszerűen annyira szűk lenne a célközönség, Magyarországon meg csak rendelve létezne, mert nem tudna megélni egyik túrabolt sem. Néha kellemetlen, mikor ezen csoportok igényei miatt downgrade-elnek dolgokat, de még mindig kisebb probléma, mint ha nem lenne elég nagy a fizetőképes kereslet a tömeggyártáshoz. Futásnál kicsit jobb maradna a helyzet, ha nem lennének futócuccokban pózolók, mert nagyobb a sportoló célközönség is, de azért ebben is lenne drágulás. Sportóra viszont valószínűleg drágább és nehezebben beszerezhető lenne.

    Olcsó Decathlonos cuccok sem lennének, ha az emberek spórolásból nem ott vennének hézköznapra ruhát, cipőt.

    Ha ezekkel a trendekkel nem halad a Garmin, akkor elveszíti a piaci részesedését. Mert sokkal több usert veszítene, mert ósdinak hatnának a termékei, mint amennyit úgy veszít, hogy a konzervatívabb userek átmennek a Coroshoz.

    Egyébként néztük tegnapelőtt a Forerunnereket is, egyáltalán nem lettek puccosak, sőt pl. a 255 pont hogy fontos dolgokban, pl. barométer, aksi idő fejlődött.

    Ettől függetlenül a Coros jó úton halad, de van néhány zavaró apróság futó szempontból, pl. interval edzés esetében.

    A pózolásról még eszembe jut, hogy az első GPS-es órám egy Amazfit Bip volt, ami egy olcsó óra, na de annak a közönsége volt olyan, hogy 90% csak arra használta, hogy minél fancybb watchface-t tegyen rá (prohardveren és redditen is), így majdnem egyedül voltam azzal a problémámmal, hogy a GPS és a pulzusmérése kuka, illetve egyes firmware frissítések után a következőig rendszeresen lefagyott edzés módban.

Új hozzászólás Aktív témák