Új hozzászólás Aktív témák

  • luciferc

    őstag

    válasz DeltaPower #6391 üzenetére

    Az árleszállítás nem azt jelenti, hogy levásárolod. Az árleszállítás azt jelenti, hogy utólag, a termék hibája miatt korrigálják a felek a vételárat. Tegyük fel van egy mosógéped 9 programmal. Megnyekken benne valami, és csak 4 program használható. Nem tudják javítani. Ha árleszállítást kérsz, akkor az azt jelenti, hogy egye fene, végülis az esetek 85%-ában tudod használni, megtartod, de természetesen a funkcionalitás csökkenésének megfelelő mértékű árleszállítással, vagyis visszakapsz a vételárából. Ez akkor fontos, ha a termékek ára emelkedett menet közben, mert nem biztos, hogy a vételárból (amit visszakapnál) tudnál egy új működőt venni. A jogszabályt nem számtech cuccokra írták, ahol gyakorlatilag mindig és rohamos az árcsökkenés. Háztartási nagygépeknél bizony áremelkedés is lehet.

    De a lényeg, hogy a termék a vásárló tulajdona, őt attól megfosztani nem lehet, a garanciális ügyintézés elindításával tulajdonáról nem mondott le.

    mod: és már bocs, ha az lenne az árleszállítás értelmezése, amit írtál, akkor mégis ki választaná?? Ki akar levásárolni a kp helyett? Ez tuti bukó a vevőnek, miért ezt választaná. Full életszerűtlen amit írsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák