Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz eddie1978 #1247 üzenetére

    Teljesen elvettétek a kedvem a vásárlástól, tegnap reggel akartam megvenni egy használt modellt, de (szerencsére) elkelt a hétvégén. Most fogalmam sincs mi legyen akkor. Én rákerestem gopro hero 7 black problems kulcsszavakra YTon, és tényleg sok van, de ezen majd mind fél éves videók, hasonlóan régi kommentekkel, tehát kb a megjelenés után készültek, és sokszor említik hogy szoftveres gond lehet.

    Tényleg ennyire silány széria lenne, hogy 8 hónappal a megjelenés után is attól kell félni, nem nyúlsz-e mellé, és vásárolsz egy hibás szart?

    (az első kamerám sok éve, egy xiaomi yi volt első gen, ott is lutri volt hogy ki kap hibás és korrekt modellt, természetesen sikerült belenyúljak egy hibás verzióba, ami nem tudott mit kezdeni a napfénnyel)

    Nagyon tetszik a hypersmooth és a hyperlapse, sok potenciál van benne, a kis városkámat akarnám promózni, de se energiám se pénzem nem lenne lejátszani ezt a 3x cserélték de még mindig szar témát :O :(

    Itt egy videó a gopro CEO val, nem tudom mit jelenet ez a beosztás pontosan, de ha ő az egyik alapító tag, vagy meghatározó szerepe van a fejlesztésben, akkor talán érthető miért ennyire silány sok szempontból a kamera.

    Egy pillanatra sem tűnik okos/értelmes embernek, gyengén érvel, szinte semmit nem tud a saját kamerájáról a hangzatos ficsőröket leszámítva, ennél még én is profibban hoztam volna ezt az interjút úgy hogy csak olvastam a kameráról, és sosem fogtam a kezemben.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák