Új hozzászólás Aktív témák

  • hibavissza

    veterán

    válasz Tuninger #5923 üzenetére

    Nem vagyok érintett, nekem bevált a kölcsön hetes, de megnéztem pár tesztvideót GP13-ACT5 vonatkozásban. Érezni, hogy mindegyik teszt profin összerakott marketinganyag. Az idő 96%-ban mind azt promózza, hogy verőfényben milyen fasza. A réginek is fasza képe van, de az újnak aranyapám a legfaszább. Kicsit poszterizál, halo mindenhol, de logban csudijó. Egy kevésbé hozzáértő azonnal szalad a boltba.
    Logban, utómunkával minden jó lesz vaze. Ráadásul akár hány tesztet nézek mindben az van, hogy nem konstans jó a kép. Random szétesik fényviszonyoktól, kameramozgástól függően. Gondolom ahol elfogy a proci.
    GP sem jó, de ebben jobbnak érzem. Konstansabban szar a kép. :D ACT 4-5-nél időnként olyan a képminőség, hogy ezekkel esküvőzni lehet. A következő snitt meg foltos, zajos, mert nem volt tökéletes a beeső fény.
    Action 4-5-nek szerintem jobb a rajza széleken. Jobb az objektív korrekció vagy a lencse. Vagy úgy tűnik nekem. Ha jó a fény, nem mozog sokat a kamera szinte tökéletes a képminőség.
    Várom a raw klipjeid megint, ha nem gond. Érdekes lesz látni, hogy real life mennyire nem lett igaz ami a tesztvideókból lejött nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák