Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tisn

    veterán

    válasz Morris #194429 üzenetére

    nekem abszolut lenyegtelen parameter.
    de pl. a legolcsobb stillmass is ultraszuressel keszul tejsavobol: olyan nagy elqras nem lehet benne. (aztan lehet nehezfemre, vagy ilyesmire vizsgalva nem lenne jo, de amirol nem tudok amiatt nem fogok izgulni.)

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Morris #194429 üzenetére

    nem, de sok embernél (pl köztük nálam is) a fontosabb szempontok közé tartozik.
    minden ember más... van, akinek az oldódás, más valakinek az íz, míg másoknak az ár, vagy épp az összetevők listája, de vannak olyanok, akiknek tisztán a fehérjetartalom stb-stb vagy épp ezek kombinációja számít.
    nálam: íz, ár, minél kevesebb adalékanyag, oldhatóság, amik fontos szempontok (kb ebben a sorrendben).

    az oldódáson rugózva: a stillmass már annyira rosszul oldódik (számomra), hogy nagyon jónak kellene lennie a többi "mutatónak", hogy megvegyem... ezzel szemben csak az ár, ami pozitív (meg talán a stevia édesítés), de íz és összetevőkre nem a legjobb, így kuka 8ezért jobb számomra az immortal, pfnutrition ill ostrovit trio)

    de én pl nem nézem, hogy cfm vagy ioncserélt (előbbi elméletben magasabb minőség) eljárással készült (hozzáteszem a gyártók 90+%a meg sem adja, nagy eséllyel ezeknél ioncserélt, mert az az olcsóbb)

    de mindenki azt issza, ami neki a legjobban megfelel. sokszor olvasok olyat is, h "nem finom, de nem nem kell finnyáskodni, ez nem desszert stb, a beltartalom a lényeg". hát nálam nagyon nem. persze, ha megvettem, nem dobom ki, de ha xar az íze nem veszem újra, hiába jó a beltartalom... de ez egyéni prio kérdése, ahogy azt fentebb írtam :R

Új hozzászólás Aktív témák