Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsolo

    senior tag

    Sziasztok,

    Sikerült beüzemelnem a rendszert, köszönöm minenkinek a segítséget, az egyik port hibás jól meg szivatott, de nem lényeg mert 8 kamera úgysem lesz rajta.
    Esetleg át tudom valahogy állítani a 4 részre osztott képernyőt, hogy mind a 4-et lássam? (1 port a hibás) szóval most 2-3-4-5 ös portokat látom, de ugye most a 4 részre osztott mezőben csak 3 kép van. Próbáltam előre sorolni de nem engedte a rögzítő.
    Emailes riasztást nem sikerült beállítanom, ennek van valami trükje? Pedig minden mezőt kitöltöttem Kért egy gmailes címet amiről küldi gondolom, ahhoz keleltt egy jelszót írnom. Majd megadni miylen címre küldje. Teszt üzenet hibát írt, na mindegy ez legyen a legnagyobb baj :D
    Ilyen készülékem van. [link]
    2 db C800-as és 2 db C500 Kamera van rajta, hát így mobilneten keresztül meg élőben sincs olyan nagy különbség a kettő között. A C800-ban csalódtam mert 30 méterről nem tudtam leolvasni a rendszámot pedig az eredeti adatfolyamot néztem. :( Az is lehet, hogy nálam van a gond.

    Valakinek van jó 5 lete a hűvösen tartáshoz? Padlásra tettem, de eléggé meleg van, nem szeretném ha gond lenen vele. Arra gondoltam hungarocelből építek egy dobozt, (vagy veszek a metróbak kék thermoládát.) az aljára teszek egy alulemezt és a két oldalát kivágom, majd beszerelek 2 db 120-150cm-es ventiket hogy áthúzzák a levegőt rajta. Vagy veszek egy álló ventit és simán ráirányítom :D Mondjuk ha ezt a hetet túléli akkor mindent. :)

    Egyébként Digi netről üzemel az egész rendszer, eddig szüperül működik.

Új hozzászólás Aktív témák