Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztyepadzso

    őstag

    Sziasztok,

    A következő bajom lenne, remélem ki tudtok segíteni. Szeretnék egy régiebbi Lumia 920-es telefont, mint IP Kamerát WAN-ről elérni. LAN-on megy, 192.168.68.114:1080-on megtalálható. Amit per pillanat a hálózatról írni tudok:

    Az osztrák Magentánál vagyok, a tőlük származó ConnectBox-on jön a net a lakásba, kábelen.
    Ahogy eddig kivettem, a routernek a beállításai nem teljesen vannak "nyitva", port forwardingot nem láttam benne-már keresgélem a lehetőséget egy ideje, egy számomra nem látható menüpontról írnak feszt...
    Ez a router 2.4 és 5 Ghz-en ad Wifit hálózatot(bár igazából ezeket nem használják a WiFi-s eszközeim alapvetően, de néha kell-bár lehet, hogy a 2.4GHz-et kilövöm)
    A Routerhez csatlakozik etherneten az asztali PC, és egy TP-Link DECO M4 Mesh "fő" egysége. A lakás másik felén van a 2. egység a Deco M4 Mesh-ből.
    Ehhez csatlakozik a Lumia 920, felteszem ezért van a 68 az IP címében, mert a fú DECO a 192.168.68.1, a 2 pedig a 192.168.68.104.
    Van-e lehetőségem otthonről, a szolgáltató bárminenű bevonása nélkül, a TP-link Deco appján keresztül elérni az IP kamerát?
    Az app, meg a mesh sokmindenre lenne képes, de nem tudom, mennyire állja útját a router.
    Ez lenne a Lumia Win IP Camera címe, és LAN/WAN elérhetősége.

    A Deco appon belül van egy DDNS menüpont, ami elvileg egy általam választott domain név alatt elérhetővé tenné a hálózat általam választott elemeit, például így:sztyepadzso.tplinkdns.com.
    Szintén az appon belül van "NAT-Forwarding/Portforwarding", ahol ki tudom választani, melyik Daco-hoz csatalkoztatott eszközt szeretném, milyen szolgáltatás szerint:

    Melyik belső portról melyik külső portra , milyen protokoll szerint:

    Továbbítani.
    De így nem bírtam a dolgot működésre, a tplinkdns.com-os dolog se jön be.
    Todnátok abban segíteni, hogyan állítsam be a dolgokat?

    Előre is köszönöm!
    (szerkesztés:utolsó kép beszúrása)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák