-
Fototrend
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferenc999
tag
Sziasztok
Foscam FI9816W van kb 1,5 - 2 éve, eddig tökéletesen működött, de kb 1 hónapja újra indul. Van, hogy naponta 3x , de van, hogy 10 percenként egymás után sokszor. Kicseréltem már a tápját is, mert gondoltam sötétben infra ledekkel mozgás érzékelővel és email küldéssel nem tudja leadni a megfelelő feszültséget/áram erősséget. Szintén cseréltem az UTP kábelt , átdugtam a routerben másik aljzatba. Aztán hard reset és újra beállítás. Utána 1 óráig jó volt majd újra kezdte.
firmware-t frissítettem a kamerán. Már külön konnektorról hosszabbítóval vezettem oda 230V-ot, mert a hűtővel 1 aljzaton volt, gondoltam a kompresszor ki -be kapcsolása okozhatja.
ÉS A POÉN??? VETTEM EGY UGYAN ILYEN KAMERÁT 3 NAPJA, VADI ÚJAT. 1 NAPIG JÓ ,AZTÁN AZ IS ELKEZDTE.
Azon kívül, hogy a biztonság kedvéért a homlokomra varratom a LOOSER tetkót, valaki ötlet?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest