-
Fototrend
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
válasz
bigrock #6220 üzenetére
Valahogy megjavult a kamerám
Már pont felvettem a kapcsolatot az egyik Hikvision forgalmazóval, lebeszéltem, hogy ha küldök XML-t, meg minden mást, amit kérnek, és elküldik vissza a feloldó file-t, mikor ránéztem az SADP-re, és a kérdéses kamera "inaktív mód" ban volt, írhattam be az új jelszót
Hétvégén próbálkoztam Bigrock által javasolt kódgenerátor oldallal (köszönöm még1x, hátha mégis az volt), de akkor nem sikerült, mindig hibát írt és fel is adtam a reményt. Hogy most miért állt vissza alaphelyzetbe a kamera, fogalmam sincs, de nem bánom. (Talán őrangyal, vagy valami isteni szikra, de remélem nem hackerek jártak a rendszerben
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged