Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Spuri2000 #6298 üzenetére
Próbáltam a kamerához kapott szoftverrel (CMS), de durván bonyolult, gondoltam előbb megpróbálom egyszerűbben. Gyakorlatilag a router is tudja a DDNS-t, a saját Asus-ost meg is csináltam és működik is, de csak a helyi hálózatról, kívülről nem. Nincs fix IP címem, de mielőtt a DDNS-szel vacakolnék, gondoltam az épp aktuális IP címmel is működnie kéne.
Próbálgattam a port ellenőrzőket, mind azt írja, hogy zárva a 34567. De a 80 is.
Belső hálózatból egyébként nem működik, ha a portot is utána írom az IP címnek. Tehát, ha beírok egy olyat, hogy http://192.168.1.10:34566/ , akkor beint a böngésző. De port nélkül működik (közben átírtam a portot, mert lesz még egy kamera).
Amit elfelejtettem - s lehet, hogy a kutya itt van elásva - hogy az RT-N56U routerhez kapcsolódik egy másik, RT-N12D is hozzáférési pont módban és ahhoz van kötve a kamera. Ebben a módjában viszont sok mindent azon nem lehet állítani.
A router tűzfalát kikapcsoltam, engedélyeztem a WAN pingelést, nem tudom már, mi a fenét csináljak...
hzsolee: leginkább mobilról szeretném majd látni a vMEyeSuper programmal a mostani TeamViewer-es megoldás helyett.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
hzsolee
őstag
válasz Dark Archon #6297 üzenetére
Szia!
Mivel akarod távolról látni? Böngésző, mobil...? Nekem még ki van fordítva a 80, 34599 is.Lemaradtam
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Spuri2000
senior tag
válasz Dark Archon #6297 üzenetére
Fix IP esetében nem kel DDNS, de ha minden egyes (újra)csatlakozásnál más IP-t kapsz, akkor kell a DDNS. Van egy maroknyi a neten ingyenes és fizetős vagy lehet az IP kamerádhoz is kaptál valamit.
Legyen ez most: kiskakas.dyndns.orgRouter beállítás:
Az IP kamerád a beüzemelést követően kap egy IP címet a belső hálózatodon. Pl.: 192.168.1.100
Ezt is érdemes fixre állítani, hogy mindig ugyanezt kapja. A routereden vagy a kamera beállításai között ezt is be tudod állítani.
Port forwardnál a 192.168.1.100 kell beállítani IP-nek, innen fogja tudni a router, hogy hova irányítsa a külső netről a kérést/forgalmat. Port-ot is itt tudod megadni. A lenti példád okánál fogva 34567.Tehát a következőt kell beírni a böngészőbe ha a belső ip kamerádat el szeretnéd érni külső hálózatról:
http(s)://kiskakas.dyndns.org:34567
Ha nem akarsz ilyen hosszú portszámot megjegyezni, akkor lehetőséged van arra, hogy kívülről például az 55-ös számú portot hívod, de a routerben beállítod, hogy az 55-ös hívójelhez a 34567 tartozzon.
Ha belső hálózatból szeretnéd meghívni a kamerát, akkor érdemes a hozzá tartozó ip címet és portot meghívni:
http(s)://192.168.1.100:34567
van lehetőség a
http(s)://kikkakas.dyndns.org:55 használatára is, de ez függ attól, hogy a NAT loopback be van e kapcsolva vagy nem. MultiNAT alól valószínű nem fog menni. Általában a nethez legközelebb álló eszközön kell beállítani.
Remélem érthető voltam. TeamViewer-en keresztül is a belső hálózatodat éred el, így ott hiába próbálgatod.
Ha nem megy szólj és valahogy összehozzuk.
-
addikt
Hali!
Próbálom beállítani az IP kamerát, hogy távolról is lássam. EZT a leírást találtam.
A port forwardnál elakadtam. Az egy dolog, hogy a számítógép IP címe a honlap szerint más, mint a WAN címe, gondolom a WAN-t kell használni. Így szépen beállítottam a port forwardot:
Beírom, hogy 100.XXX.XXX.XXX:34567 és semmi. A routert (Asus RT-N56U) az otthoni szervergépen keresztül állítom, TeamViewerrel, tehát még csak nem is ugyanazon hálózaton próbálkozom. Mit csinálok rosszul?
Innen lenne a következő lépés a DDNS beállítás, de amíg ez se megy...
Előre is köszi!
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
tibibi
őstag
no-ip-vel van mostanában valakinek gondja? Rajtam kívül...
-
sambenez
addikt
válasz #04441088 #6288 üzenetére
Ez elég drága 720p létére. Nézd meg pl. a Dahua IPC-HDW4431C-A alig drágább.
-
törölt tag
Sziasztok!
Olcsóbb árkategóriában (30-40 $) melyik kültéri IP kamerák ajánlottak?
Sricam SP007 jó lehet ?
Kettőt szeretnek venni, egyikkel az autót figyelni(mászkálnak rajta macskák, nyestek stb), masikkal pedig a kaput. -
Gondwana
addikt
-
pyth
tag
Sziasztok.
A Hikvision Nvr működik más márkájú (ONVIF) kamerákkal is?Nagypapagájok megfigyelésére használok IP kamerákat. Vannak amik a költőodú tetejébe vannak beépítve. (pl. ilyen) Nagy igényeim nem voltak a kamerákkal és a költséghatékonyság miatt zömmel kínából rendeltem őket. (de van itthon vásárolt Hikvision és Foscam is). PC-n az iSpy-t, androidon meg a tinyCam programot használom és ezidáig mindegyik kamerát be tudtam állítani. Most szeretnék egy NVR rögzítőt egyrészt a rögzítés, másrészt meg hogy PC nélkül TV-n vagy monitoron tudjam folyamatosan ellenőrizni a madarakat. Letöltöttem a Hikvision által használt iVMS-4200 windowsos verzióját, de a Hikvision kamera kivételével egyik kamerát sem tudom beállítani. Nem tudom, bele merjek-e vágni egy ilyen NVR vásárlásba?
Egyébként ezeket néztem ki: Hikvision DS-7616NI-E1
-
nTom
aktív tag
az aliexpressen most 1 napos akció lesz, nézem a hik ptz kamerákat. Ezekehez kell külön még valami hardver a vezérléshez, vagy csak szimplán a mobilos/pécés szoftverrel lehet irányítani?
-
gozso
őstag
napokban olvastam itt egy elfelejtett jelszó problémát és eszembe jutott: ismerősnél lecseréltük a rendszerét a nyáron, Fisotech DVR+8 kamerát Hikvision cuccokra (Fisotech kamerából a 8-ból, 4 elhalt majd' 1 év alatt )
nálam maradtak a régi cuccok, sajnos az dvr jelszavát elfelejtette. a nyáron volt időm, próbálkoztam mindennel, aztán feladtam. most pakolás közben előkerült tudna valaki segíteni ebben? anno írtam mail-t is a fisotech forgalmazónak, azt hiszem 4500+afa lenne a resetelés, ami nem egy nagy összeg, teljesen méltányos, viszont ha hozzácsapom a futárt oda-vissza... ennyit már nem ér meg nekem
hátha...
szükség esetén természetesen a számlával tudom bizonyítani hogy a tulajdonosa kérifél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
mcs10
tag
Sziasztok
kamera kérdésben kezdő vagyok...néztem ezekt az IP kamerákat, mindeképpen szükség van NVR rögzítőre? nem tud felhőbe, tárhelyre menteni?
mcs10
-
markussandor
senior tag
Direkt nem bolt linket adok, keres rá, de a minőségi kamerák között ez nagyon jó vétel:
http://www.hikvision.com/us/Products_1_10533_i7579.htmlAzt viszont nem értem, hogy a 4mm-es változata miért sokkal drágább...
Egy hete üzemeltem be, nonstop menti a videót 4MP felbontás és 20 fps mellett, és vele párhuzamosan a szintén 4MP-es jpg-ket is FTP-re, ami nálam jelenleg ugyanaz a NAS, de mehetne kétfelé is, akár távolra az FTP része. A videó mappát folyamatosan felülírja, amint elérte a 96%-ot a diszk foglaltság.
Én POE switchre kötöttem, így csak egy kábelt kell kihíznom a helyszínre, és még veszek mellé legalább 1 másikat ebből a modellből, és egy 4mm-es fókusztávolságút, mert az egyik helyre nagyobb látószögre van szükségem.
-
markussandor
senior tag
Kérdés: ha vennék egy forgatható dóm kamerát, be lehet programozni, hogy X másodpercig álljon "A" pozícióban, majd forduljon el "B" pozícióba, és újabb X mp. után vissza "A"-ba?
Így megdupláznám a figyelendő területet. Pl a ház sarkáról a ház két oldalát is lefedhetném. -
NORBl
aktív tag
Mi a legjobb ár értékű kamera most a piacon? Kéne egy ithonra, hogy tudjam nézni melóból mizu.
-
Gondwana
addikt
Videosec terméktámogatási kérdések hozzám futnak be, viszont csak telepítő/viszonteladó partnereket szolgálunk ki. Kínai sajátimportra pedig itt a fórum, hátha valaki már találkozott az adott problémával.
Ha a jobb éjszakai kép a szempont, akkor az S mint Starlight, ha pedig a motoros zoom+AF, akkor a Z végűt keresed.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
-
espista
senior tag
Nekem egy Xiaomi Mijia wifi-s 1080p-s kamerám is van (most rendeltem még kettőt) és működik szépen kb 10 m-ről wifin.
Romani ite domum!
-
csutka011
csendes tag
Sziasztok! A cloudlens2 appal próbálok mobilon távoli elérést összehozni. Ezeket kéri beállításkor: device name, GID, felhasználónév, jelszó, az utolsó három stimmel de hol találom a kamera nevét?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Sajnos ez a techson nem jött be nekem. Nagyon botrányos az éjszakai képe, és ráadásul akadozik is, nem képes tartani legalább egy 20 fps-t. A kép amit linkeltem ott 1/15 re van állítva, így már semmi sem látszik abból ha bejön valaki, de ha 1/25 re rakom, akkor már teljesen vállalhatatlan sajnos
Itt egy minta kép éjszakáról: [link]
Mit lenne érdemes néznem? Olyan 35.000 Ft ig tudok elmenni.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
válasz elszabi #6264 üzenetére
Hát amelyik jó, az tizen-huszon méterről is jó volt, amelyik rossz az 5 méterről is szakadozott. 720 mindegyik, és egy routerre csatlakoztak. Sajnos a jót továbbadtam, a rosszabb maradt, de az meg kábeles lett, ennyi. Olcsó húsnak híg a leve. Kis pénz kis foci.... stb
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Rick4
félisten
válasz hzsolee #6263 üzenetére
Ezen sincs szota, bő egy évesek már, és nincs egyforma helyen, tehát itt esély sincs, hogy azonos legyen a jel, de ha az egyik gyengébb lenne, átcserélném (szétszedném a házat), hátha.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
elszabi
tag
válasz hzsolee #6263 üzenetére
azért wifinél nagyon nem mindegy, hogy 720p v. 1080p-s, esetleg nagyobb felbontású a kamera. mert ilyenkor az adatátvitel is jócskán megugrik. én amúgy próbáltam kamerára nagyobb antennát rakni de úgy is instabil volt az egész, ezért letettem róla (kb. 20-25 méter lett volna a távolság, közben néhány terepakadállyal a kerten keresztül; kábel lett a vége). esetleg, ha van egy külön router a wifis kamera céljára, akkor nem lehet olyan vészes a helyzet. ellenkező esetben, mikor minden mobil eszköz rácsimpaszkodik egy közös routerre, akkor egy mezei 720p-s is dobhatja a képet.
-
hzsolee
őstag
Na puff neki, nekem is ez a besder-es van. Csak akkor még nem így volt rászitázva a logo. Az egyiknek tényleg frankó a wifije, a másiké siralmas...
Ez a szórás megvan másnál is. Van szintén még két egyforma kamera, egy eladótól, és mégsem egyforma a kép.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz sambenez #6257 üzenetére
Ismerősnek raktam felé két wifiset, 3 téglafalon, az épület másik végében van az egyik, az is tökéletesen működik bő egy éve. Meglepően jó a jelszint, és sosincs probléma, hogy nem vezetékes a cucc. Aliexpresses, kb 12K-s kategória.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
cashback
őstag
Sziasztok.
Egy olyan kamerát keresnék, hogy...
-Wifi csatlakozás
-rögzítés memória kártyára
-mozgás érzékelő
-andoridos telefonról való betekintés neten keresztül (melóból néznék rá néha)Kutya kennelhez szerelném. Fedett, száraz helyre.
Wish, aliexpress is opció... bár jó lenne gyorsan készhez venni.
Árban úgy 10ezerig gondolkodok.
Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Gondwana
addikt
válasz Turcy086 #6252 üzenetére
Ha kiveszed belőle az elemet, utána már nem tudok segíteni - a jelszót is az SPI flashbe írja bele, ellenben a dátumját utána már nem tudod átállítani. (A többit privátban)
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Arti1
aktív tag
válasz bigrock #6220 üzenetére
Valahogy megjavult a kamerám Már pont felvettem a kapcsolatot az egyik Hikvision forgalmazóval, lebeszéltem, hogy ha küldök XML-t, meg minden mást, amit kérnek, és elküldik vissza a feloldó file-t, mikor ránéztem az SADP-re, és a kérdéses kamera "inaktív mód" ban volt, írhattam be az új jelszót Hétvégén próbálkoztam Bigrock által javasolt kódgenerátor oldallal (köszönöm még1x, hátha mégis az volt), de akkor nem sikerült, mindig hibát írt és fel is adtam a reményt. Hogy most miért állt vissza alaphelyzetbe a kamera, fogalmam sincs, de nem bánom. (Talán őrangyal, vagy valami isteni szikra, de remélem nem hackerek jártak a rendszerben )
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Turcy086
tag
Srácok!
Digoo DG-XME NVR-t hogy lehet resetelni? Elfelejtettem a belépő jelszót.
Hátul reset lyukat nem látok, panelen sem semmi idevágót.
Ötlet? -
hzsolee
őstag
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
Kéne egy ip kamera, hogy melóból tudjam csekkolni az otthoni állapotokat. Legjobb ár-érték arányú kamera érdekelne. Külföldről tudok rendelgetni. Telekomos net van itthon, szóval a wifi szórása nem a legjobb, de egy wifi repeater-al gondolom tudnám orvosolni a jel erősséget. Segítenétek találni a kritériumoknak megfelelő terméket ?
Köszönöm.
-
hzsolee
őstag
Erre nincs ötlet?
-
motrola
aktív tag
válasz Zola007 #6240 üzenetére
Az Evolve az magyar rendelés, a Wofea kínai. Ugyan ezt árulják itthon is VIP-606C, ehez van magyar leírás is és ha itthon veszed akkor magyar a nyelve. A Woefa csak angolul tud és leírást is angolt adnak hozzá.
A yutube -on elég sok tipusról van bemutató. Először informálódj és úgy válassz.
Léteznek már nagyobb tudásúak is.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
bigrock
Topikgazda
Most szereltünk 2 db-ot. A Powerbizt nem véletlenül adja kiskerben drágán a cuccait, így védi a telepítőket. Én ezt telepítőként jóval olcsóbban kapom. Egyébként ez szélesebb látószögű, mint a HIK, jóval több intelligens funkciót tud, .H265-öt, meg 4 mp vs. 2 mp. Képminőségre nagyjából ugyanazt tudja, csak bullet kivitelben.
-
Zola007
veterán
válasz sambenez #6234 üzenetére
nem gond a rendelés, csak vám és támogatás miatt gondoltam itthonira
gearbesten szétnézek
Mindenképpen mozdíthatót akarok, amit költözéskor tudok továbbvinni(#6236) motrola: Wofea az pofásabbnak tűnik mint az Evolve, szerintem ezzel teszek egy próbát
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Róla esetleg van valakinek tapasztalata?
Jelenleg van 2 darab Hikvision-DS-2CD2120F-I kamerám, amik teljesen hibamentesen üzemelnek, de árban elég erősnek tűnik a Techson. Nem a weblapon feltüntettet ár alapján Kb 5.000 Ft a különbség. Megéri vajon ezt venni?
-
Rick4
félisten
Sziasztok!
Régóta vannak fent kamerák (saroktelken lakom, a 2 db elég) amikkel nincs gond, de volt egy ismert "hiba", hogy az utcán álló autóim "védelmét" nem igazán tudom biztosítani éjjel, mert az infra miatt a rendszámok gyakorlatilag világítanak. Volt is egy eset, ami miatt egy 100-as ugrott, a feljelentés eredménytelen volt, az elkövető nem lett meg, pedig a rendőrség is megkapta a videot, a technikusok nem tudtak mit kezdeni vele. [link], kérdés, vettem egy infra fényvetőt, amit kb 20°-kal arrébb szeretnék felszerelni, nyilván nagyobb teljesítményű, mint a kamera ledjei, létezhe, hogy majd lesz rendszám, vagy jobb kép az autóról? A nappali felvételek kifogástalanok, az elmenő autók rendszáma is olvasható, 1MP-es a kamera.
-
motrola
aktív tag
válasz Zola007 #6233 üzenetére
Vezeték nélküli riasztó GSM hívóval. Evolveo Sonix. Alap szett
ez nálam bevált.
SECURITY M3 vezeték nélküli GSM Android és iOS riasztó (Magyar nyelvű)
ez talán már fejlettebb.
https://www.aliexpress.com/item/Wireless-GSM-Home-Alarm-System-Russian-and-English-voice-SMS-Free-shipping/2048712254.html
utoljára ilyet vettem, saját célra 2 riasztó is van beszerelve. 1 a lakásra és 1 a mellék épületekre.
Érzékelőt már hozattam hozzá kínából 433mhz wireless.
A sim kártya jó mert sms-t küld még az áramszünetről is.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
-
sambenez
addikt
válasz Zola007 #6233 üzenetére
Erre, de nem kell egy ilyen szettet venned. Darabonként is meg tudod venni, csak azokat amire szükséged van. Főleg ha nem gond a kínából rendelés.
Gateway, nyitás érzékelők, ha kell mozgás érzékelők amennyire szükséged van, meg egy olyan xiaomi/mijia kamera amelyik európában is működik.
Ezek sokszor akciósak, és mivel wireless fúrnod sem kell. Nézd meg tudja-e azt amire szükséged van, mert az is lehet valami miatt nem is jó neked. -
Zola007
veterán
válasz motrola #6229 üzenetére
Tudnál esetleg ajánlani valami alap, bevált szettet?
Csak bérlem a lakást, nem furkálhatok kedvemre, ezért kell wireless, amiből lehet.(#6231) sambenez: nem ismerem azt a szettet, a Miija kamerát linkelték néha az ebay fórumba
erre gondolsz? [link](#6230) kisapa: hasznos válaszokért jöttem, aki hozzátenni nem tud, az inkább maradjon csöndben
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
motrola
aktív tag
-
hzsolee
őstag
Mivel tudom megnézni, hogy egy h.264 fájlnak mekkora a képmérete? Arra lennék kíváncsi, hogy az adott fájl 720p felbontású-e. Vagy hogyan tudok két elvileg 720p felvételt összehasonlítani? Elvileg 720p-ben rögzít, de a többi kamera képéhez viszonyitva nagyok rajt az idő és egyéb feliratok.
-
elszabi
tag
Volt egy kis időm.
Sajnos fizikailag éppen nem fér be az új lap a régi házba. Mert a 4 csavar, ami összetartja a dobozt pont útban van. Máshogy beletéve v. nem azokkal a csavarokkal megoldható lehet mondjuk, de inkább eladom a régit és barkácsolok ennek egy újat.
A szoftver nem tartogat sok újdonságot. De 2 lényeges dolgot észrevettem.
1. Nem állítódik át a mozgásérzékelő érzékenysége (nekem a régivel mindig gondok voltak, vagyis pl. alacsony módból átment középbe és így 1 fokozattal mindig feljebb, vagyis ezt javították.)
2. Az NVR-ből végre el lehet érni a kamera paramétereit.[link] - bocs a rossz minőségű képekért, de csak telefonról kattintgattam a tv-t.
-
Zola007
veterán
válasz bigrock #6225 üzenetére
szintén valamilyen wireless megoldásra gondoltam, mint 433 MHz vagy ilyesmi
-
Zola007
veterán
Mennyiből lehet kihozni az alábbi szettet, ha minimálisak az igények?
- 1 wifi kamera, felhőbe mentéssel
- 6db nyílászáró érzékelő
- mozgásérzékelők 5 helyiségreA rendszer elő van kábelezve az érzékelőknek
-
Arti1
aktív tag
válasz bigrock #6220 üzenetére
Igen, a start idő alapján próbáltam, meg a serialnál is próbáltam csak a serialt vagy a teljes típusszámmal kezdődőt is megadni, de ez már friss firmware, itt a régi módszer nem megy (ha ez a régi módszert használja). Olvastam róla sokat, hogy február előtt lehetett a régi firmware-ekkel simán visszaállítani, de ezen már gyárilag az 5.4.5 van, ott meg már nem megy, ha jól olvastam.
Köszönöm, először megpróbálom az egyik R-el kezdődő magyar képviseletet (néztem másik képviselet oldalát is, az egyik csak viszonteladókkal áll szóba, a másik meg csak a nála vásárolt kamerákra supportál...)
Itt azt írták, ha nem ott vettem, vagy a viszonteladójuktól, be fognak kérni egy csomó adatot, és utána küldik a feloldó XML-t, kíváncsi leszek. Ha nem megy, lehet, hogy megkereslek, köszönöm előre is!http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
hzsolee
őstag
Az megvan, hogy nvr-be wd purple ajánlott. De van olyan, hogy purz meg purx. Melyik a jó? A purz végű olcsóbb. Vagy mindegy csak purple sorozat legyen?
-
Arti1
aktív tag
válasz bigrock #6215 üzenetére
Köszönöm, megpróbáltam, nem megy kódos oldal által generált kóddal, csak nem úszom meg az XML-t.
Hétfőn megpróbálom az egyik hazai Hikvision képviseletet, hátha segítenek, bár így, hogy nem tőlük vettem...
Majd úgyis beszámolok, mire jutottam, addig szorgalmasan próbálgatom félóránkét a jelszavakat, amik éppen eszembe jutnakSzerk:
A vicc az, hogy a Hik-Connect programmal mobilon simán tudom nézni az élőképet, mert anno beállítottam...[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
ohje2
csendes tag
Van nekem egy Wanscam HW0049 es kamerám, amivel tökéletesen meg vagyok elégedve. Ár-értékben nagyon jó.
Egyet nem értek viszont. Xmeye-vel, vagy nvr-el nem tudom beállítani ip címmel, porttal, mert egyszerűen nem találja semmi. A kamera szoftver network menüpontja alatti összes porttal próbáltam..
A saját e-view7 progival működik, de ott sima kamera id-t kell megadni, majd user/pass, ami nem nagyon preferálok.
Ötlet a lehetséges portra?
Köszi -
bigrock
Topikgazda
Nem igazán tudom, én eddig magyar nagykerekből vettem, ott azonnal küldték a password reset-et.
Próbáld meg ezt az oldalt a helyreállításhoz. -
SUPREME7
addikt
válasz markussandor #6210 üzenetére
Köszi, azt hittem az is kintről van, de lehet én is egy ilyenre nevezek be, alig drágább mint amiket kintről néztem, és ha van gari az nem árt.
sambenez: nem csak az a lényeg, hogy live-ban lehessen rendesen nézni, mert arra ja, van egy csomó app, hanem akár egy alarm, vagy visszanézés működjön rendesen, és gyorsan. Pont most találtam a Hikvision szoftveréről videót, igencsak jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
markussandor
senior tag
válasz SUPREME7 #6204 üzenetére
Ezt vettem: [link]
- mert csavarral falra szerelhető
- mert olcsó
- mert pont elég 4 kamerához (hármat terveztem kintre, mivel iker házban lakom, a 4. oldalt nem kell/tudom figyelni)
- mert 2 év garancia van rá
- mert bőven elég a 100 Mb/s (legnagyobb gyári bitrátával kb 20Mb/s-ot használ a 4MP-es kamerám)
- mert nem akartam 3 hétig várni rá[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz sambenez #6208 üzenetére
Valahogy ez a Dahua gagyibbnak tűnik mint a Hikvision szoftveresen, bár most elgondolkodtam ezen:
http://s.aliexpress.com/IvyMB3Un
Elég jó cucc a zoom + autofocus.
De nem találtam a Dahua-hoz semmi hivatalos, normális android appot, a Hikvision androidon és windows-on is elég jónak tűnő szoftvert nyújt, ez meg azért elég fontos szempont nekem.
-
SUPREME7
addikt
+ kérdés: eddig semmilyen fogalmam nem volt erről a poe / kamera témáról (még most sincs ) de ha jól értem kellene nekem egy poe switch - max még 1 kamerát tervezek bekötni, de egyelőre csak 1, szóval egy kis 4-5 portos bőven elég, és UTP kábelből elég akkor a sima cat5e?
Mondjuk egy ilyen switch jó lenne? Nem akarok se túl drágát, de azért se túl olcsót.
-
SUPREME7
addikt
válasz markussandor #6202 üzenetére
Milyen tápot vettél hozzá? Nekem is kellene. Illetve honnan rendelted és volt vámolás? Köszi.
+1 kérdés, nekem milyen fókusszal lenne optimális? Van belőle 6 és 12mm is.#6200) sambenez: ez elég vérszegénynek tűnik nekem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S