Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Warter #1001 üzenetére

    Igen, erről van szó. Plusz a belépő erősítők sem képesek megmutatni a HD hangsávok többletét, bármilyen hangdobozokat kötnek rájuk. Nem azt állítom, hogy semmiféle különbséget nem hallani, de annyira minimális, hogy nem érdemes foglalkozni vele, nem ad plusz élményt. Sokan emlegetik a HD formátumok dinamikáját, szerintem a nagyobb felbontás, a lényegesen több finom részlet fontosabb és éppen ahhoz kellenek jobb, drágább készülékek. Nemrég említette valaki, hogy a H/K AVR-255-höz képest a 360-as mennyivel több részletet, komplett hangszereket varázsolt elő.
    Többen írták már itt a topikban, hogy a DTS-core is lehet annyira jó minőségű, hogy kétmilliós rendszeren (nálam OPPO-val ennél magasabb volt az összérték) nem lehet megkülönböztetni a MasterAudio változattól.

    (#1004) Ed Parker
    Igaz, de semmi hiányát nem fogja érezni egy Pio 421-esen. Én az AVR400-on gyakran hallgatok DTS-core hangsávot és semmi hiányérzetem nincs. A Transformers 3, Die Hard 4, Unstoppable, Expendables, The Fifth Element úgy szólnak, hogy képes lennék mindegyiket naponta megnézni.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák