Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    válasz ViSAS #18029 üzenetére

    Ha van allergia illetve erősebb kell szőnyegen akkor vegyél egy erősebb Ultra one-t és ehhez már van mosható mosható Allergy Plus szűrő, (drágább silencerhez is) és még ez az Ultra one is nagyon halk (66dB) még így is halkabb mint konkurensek "csendes verziói"

    pl.: [link]

    de te magad is tudsz ám így keresni :) én is elolvasom mit tud és úgy ajánlom.
    Porszívókban (közép/felső kategória (porzsákos) Sztem Electrolux a legjobb (teljesítmény/külalak) aztán Bosch/Philips/Samsung ...

    Porzsák porszívó jobb mert higiénikusabb (főleg tisztításnál) /egyszerűbb megbízhatóbb kiforrottabb felépítése van és ezért jobb teljesítmény (por jön-porzsák felfogja nincs lacafaca) kész.

    Egy porzsák nélküli porszívó sokkal komplikáltabb kell hogy legyen hogy elérje/megközelítse ugyanazt a hatékonyságot. Valamilyen egyszerűbb/komplikáltabb (cicklon leválasztó/zegzugos légkamrák) módon le kell választani a finom port a durvától hogy a motor szűrő ne tömődjön el olyan hamar stb. sokkal több a tömítés, hiba lehetőség. Ha megy egyszerű kb ránézésre mint a tied akkor szart sem ér.

    A porzsákos kérdésedre (mármint kell e cserélni és milyet kell bele venni) azért kicsit kitágultak a szemeim ... igazából még magamhoz sem tértem.

    Persze hogy cserélni kell időnként (ez függ mennyi a kosz/milyen sűrűn porszívózol, érzed e már szívóteljesítmény csökkenését stb.) 55Nm heti 1(2) porszívózásnál sok hónapig elég 1 zsák. nekünk is kb ekkora a lakásunk és nem tudom mikor cseréltem utoljára zsákot (igaz nekünk van mellette egy aksis nyeles porszívó amivel sokszor végigrohanunk a frekventáltabb helyeken).

    Olyan zsákot kell bele venni ami bele való :) mikor megveszed már lesz benne/és a felhasználói kézikönyvbe is leírják. És igen a porzsák 1x használatos. Neten tudsz rendelni olcsóbban is porzsákot.

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák