Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz st6969 #26372 üzenetére

    Szerintem is kibírható, de annyiban pontosítanék, hogy célszerű főzés előtt és után még 10-15 percig járatni a páraelszívót.
    És igen, abban igazad van, hogy sajnos ezekkel az átlagos, kihúzható páraelszívókkal tökéletes eredményt nem lehet elérni, főleg úgy, ha az a főzőlap szélességével megegyező.
    Az 1100 m3/h légszállítási érték fedi a valóságot, csak azt tudni kell, hogy ez a mért max teljesítménye, amikor a légáramlat nem ütközik semmilyen ellenállásba. Magyarán ezzel a számadattal a gyakorlatban nem sokra mész. Emiatt született meg az EN 61591 szabvány szerinti mérés.
    Biztonsági okokból pedig nem célszerű közelebb tenni a főzőlaphoz a páraelszívót (főleg gáztűzhely esetében nem).

Új hozzászólás Aktív témák