Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz #40553216 #34852 üzenetére

    "Az igaz, hogy nem próbáltam, de a vastagságából látom, hogy egy 15 cm széles vagy magas, viszont 1-1,5-2 méter mély helyre (egy ágy, kanapé alá vagy egy szekrény mögé) nem tolod be, szemben a Twister XL-lel, amit viszont én betolok. ;)"

    ??? Minek a vastagsága??? Ahogyan korábban írtam is, nekem egy Tiger 251-esem van, nem pedig állóporszívóm. A porszívócső hossza, a kartól a porszívófej forgópontjáig mérve 150 cm, de a kiegészítő teleszkópos csővel akár 240 cm-re bővíthető. A Miele mennyi is? ;) 15 cm szélességben, és ugyanekkora magasságban gond nélkül elfér. Ha gondolod, holnap lefotózom Neked. Bár a választ már most előre borítékolom: "jó, jó, de továbbra sem tudja azt, mint a Miele twister..." :N

    "Lehet, jó, kényelmes, praktikus, de aki nem látja, hogy szőnyegről kemény padlóra ment és ezért nem állítja át a szívófejet, annak nem ez a legnagyobb problémája takarításnál."

    Hát persze, hogy "hülyeség"; hiszen sem a ballerina fej, sem a szenzoros fej nem Miele találmány. Ennek okán, mivel nem Miele termék, "magától értetődő", hogy ez egy totál értelmetlen dolog. :)
    Ebből a megközelítésből hülyeség bármilyen technológia, ami megkönnyíti vagy hatékonyabbá teszi az adott gép használatát.

    "Nem feltétlenül azért ennyi, mert csak egy cég árusítja. Hanem az MLM miatt."

    A Vorwerknek van saját webáruháza, én onnan néztem az áraikat. Előbbi esetben nem klasszikus MLM értékesítés zajlik, hiszen itt közvetlenül a forgalmazótól vásárolsz, nem pedig egy ügynök (egyéni vállalkozó) közreműködésével. Mégis őrült magas árréssel dolgoznak: a német Worverk webáruházból kb. 35-40%-kal olcsóbban lehet vásárolni, mint az itthoniból...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák