Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz blattida #37560 üzenetére

    Én meg tudom érteni, de ti meg azt értsétek meg, hogy nem mindenki akar rászánni egy fél autó árát egy mosógépre vagy használtat venni.
    Én pl. nem akarok már használt mosógépet venni, egyszer már megjártam, nem kapni alkatrészt egy Bosch Maxx 6-hoz, ami nincs 5 éves.
    Az én ruháimhoz megfelelő a Whirlpool mosási tudása, nincsenek flancos darabjaim, csak ingek, pólók, nadrágok, stb, de nővérem ugyanígy van a saját AEG Lavamat 74850 gépével.
    Egy olajos, festékes foltot pedig nem a Miele csodaprogramja fog kihozni, hanem a megfelelő oldószerrel történő előkezelés.
    Gyapjú/selyem programmal ritkán, de mostan már ebben a gépben is, elég kíméletesen bánik vele, nem hinném, hogy nagyságrenddel hamarabb tönkremenne benne a ruha.

    Nyilván, ha lenne rá keretem, én is vennék egy Mielet, mert elfogadom, hogy többet tud, de átlag magyar család az új Bosch/Whi/Sam/LG ◄► új Miele kérdésben nem fog sokáig gondolkodni.
    ____

    Az ellensúly meg mindegy, hogy miből van, betonból vagy aranyból, az csak súly. Láttam már 5 éves, 12 éves és 20 éves gépet belülről, egyikben sem volt semmi baja se a váznak, se a súlynak.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák