Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz ribarszki #65341 üzenetére

    Én is sokszor olvastam már ezt a problémát (talán hozzá is szóltam). Abszolút igaz nálunk is. Több ruha megy össze benne, mint ami nem. Nem a legszárazabbra van állítva, hanem eggyel visszább (szekrény száraz), de bekapcsolt kímélő funkcióval (gentle dry). Siemens gép (~5 éves).
    Szerintem elég sok mindentől függ ez. Én pl. passzentos ruhákat hordok (sőt, konkrétan szűk ruhákat), ezeken rögtön szembe tűnik, ha összemegy. Jellemzően C&A, H&M, Springfield, Aldi, Lidl-ből van a ruhák nagy része. Nyilván nem egy top minőség, de nekem megfelel (még így is).
    Pár gyerek ruha van Pepco-ból is, na ott a legrosszabb a helyzet, gyakorlatilag garantálható, hogy össze fog menni. Van egy Aldis pizsama (valami prémium pamutból), na az vagy 2 méretet ment össze :Y. Arra viszont nem mernék mérget venni, hogy csak és kizárólag a szárítás a hibás. Lehet a mosás is, kérdés melyik milyen mértékben járul hozzá ehhez. Ezért mondom, hogy sok összetevős ez szerintem.
    Egy idő után megáll a dolog, és nem megy tovább össze. De mivel előre nem lehet tudni, hogy melyik megy össze, és mennyire, azzal nem tudok kalkulálni, hogy pl. 1 mérettel nagyobbat kell venni...Lutri. De hogy valamennyire összemegy, az szinte biztos.
    Nem tudom, sima kondenzációs géppel ez hogyan változna...

Új hozzászólás Aktív témák