Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz raven12 #69425 üzenetére

    Ez a "pohárkimattítós" probléma nálam is előjött már. Nekem úgy sikerült elkerülni, hogy más tablettát használok. A Quantum max ultimate-re tértem át. Azzal nem jön elő. Kipróbáltam még a Finish mosogató gélt és a Jar Platinum-ot is. Ezek is jó eredményt hoztak, ezekkel sincs mattulás.
    Azt figyeltem meg, hogy a kimattulás abból fakad, hogy a mosogatás során a vegyszerek a pohár felületét marják meg. Ez nem egy plusz réteg a felületen, tehát lemosni se lehet és nem is fog lekopni soha. A kimattult poharakat újakra kellett cserélnem. (IKEÁS poharakat használok, tehát tudok újakat venni helyettük.)
    Akkor is ki tudnak mattulni a poharak, ha a só betöltésekor véletlen melléöntöm és ott hagyok egy kicsit a mosogatótérben. Ilyenkor garantált a mattulás. Valószínűleg a só-adagolással is összefügg a jelenség, de nekem az se szüntette meg teljesen, amikor egyáltalán nem öntöttem sót a gépbe, és olcsó all in one tablettát használtam (Finish Powerball). 4-10 mosogatási ciklus után ekkor is előjött a mattulás.

Új hozzászólás Aktív témák