Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz simico #83118 üzenetére

    Szó esett a mosogatógéptablettákról. Talán már túl sok is . :) Változó, hogy kinek mi vált be. Amikor megjelent a Finish Quantum, akkor az nagyon jó volt. Utána ugyanazon a néven elkezdtek tök más cuccot árulni, kevesebb hatóanyaggal, sokkal gyengébb minőségben. Aztán az emberek rájöttek az átverésre és kellett valami új név: jött a Quantum MAX, meg az Ultimate fantázianevek. Kezdetben azok is nagyon jók voltak, de megint eljutottunk oda, hogy gyenge lett.
    Most ismét póruljártam a Finish-sel. Sikerült "bevásárolnom" egy nagyobb mennyiséget ebből a "csoda" szerből. Nem vált be. Az adagolóba az idétlen formája miatt úgy kell behajtogatni és mikor kinyílik az ajtó, akkor nem esik ki, 10-ből 9 szer beszorul. Ha megállítom és kézzel kipiszkálom akkor sincs benne elegendő hatóanyag ahhoz, hogy normálisan elmosson mindent. Kávéscsészén körben ottmarad a kávécsík, a tányérokon a makacsabb ételmaradékok ugyanúgy stb. Másfél órás, 55 fokos normál programon. Más tabletta ugyanezen a programon szépen lehozza. Van még a régebbi Quantum MAX, a kocka alakú, 2018-ból.
    Ami nekem legjobban bevált az a gél! A Finish Quantum Shine and Protect. Két 800 ml-es összecsomizva akcióban egész jó áron van időnként.

Új hozzászólás Aktív témák