Új hozzászólás Aktív témák

  • Gömbike

    senior tag

    Végül az indukciós főzőlap mellett döntöttünk. Mivel csak egy fázisunk van, a bővítés ára jelenleg horror, ezért egy fázisút néztünk.

    Van egy egylapos indukciós, de azon utáltam főzni a hallevet, mert a forráspontot nem tudtam pontosan beállítani. Kapcsolgatott ki-be a szerencsétlen.

    Az egyfázisúakból elég szerény a választék, rendeltem egy 6-szériást, [link] a leírásában többek között ez is benne van:

    “ A sütés alapfeltétele a megfelelő hőmérséklet. Ha túl magas, a legjobb steak is hamar odaéghet. A PerfectFry Plusszal ez már a múlté. A PerfectFry Plus érzékelő folyamatosan figyeli a serpenyő hőmérsékletét, megakadályozva ezzel az étel odaégését. És ez sok más étel esetén is működik: 11 előre meghatározott hőmérséklet közül választhat 70 és 220 C között, így minden alkalommal tökéletes eredményt érhet el”

    Ez már tudhatja a folyamatos forrás biztosítását?

    A lakás konyhájában gáztűzhely van, ott ugye ez alap, a kinti konyhában viszont nincs gáz, nem is tervezünk ( horror a folyamat ára).

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák