Új hozzászólás Aktív témák

  • #85578752

    törölt tag

    Merész voltam, az őrlőt visszaraktam gyári állapotba és lementem 3-ig Omniákkal, cappuccinora. Egész jók lettek, talán mert fullon maradt a hőfok tévedésből (96 fok). Úgy látszik ez igényli a hőt.
    Akkor mondom megkóstolom a keserű Tchibot is latténak. Fele csészébe, másik fele kis üvegpohárba, a csészébe cappuccino lett, az üvegpohár meg maradt simán presszó. Félig jártam a cappuccinonál amikor mondom megkóstolom a presszót is, ha keserű majd iszok még rá cappuccinot. Nem volt keserű, sőt érezni a savait, eddig túl durva volt az őrlemény és alacsony a hőfok. Meglepő mert nem egy világos pörkölés. Nem találok rá magyarázatot, a keserű íz ezek szerint jelezhet alulkivonatolást is. Eddig azt hittem csak savanyú, fanyar lesz, de automatánál is az segített ha előtte gőzöltem. Hát ennyi a sztori most.

Új hozzászólás Aktív témák