Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    válasz I02S3F #728 üzenetére

    Nem vagyok a téma különösebb szakértője, sőt...de Brikkáztam egy évig és ma is elő-előveszem időnként, kipucolom és lefőzök egy olaszos keveréket (pl. a fentebb ajánlott Kapuczínernek van egy relatív olcsó keveréke Velencei gondolások kedvence), ami szerintem jól működik* presszógéppel és kotyival is. Az előre darált téglákkal nem igazán volt szerencsém (egyszer egy 2 hónapos Segafredo Intermezzo (Sega legalja) ami nagyon bejött, még Szarvasival is elfogadható lett, bár az a legjobb kávéból is pokoli szart főz, szerintem), de kotyihoz az is ajánlható, ahhoz megfelelő a szemcseméret. Viszont ez a remek győri pörkölő kotyogóshoz is megőrli neked a kávét. Szemest nem ajánlanék, gondolom egyelőre őrlőt nem tervezel venni, pedig azzal frissen darálhatnál és a kotyiban készült kávé is új dimenziókat kapna. Szóval az ajánlatom: Kapuczíner Velencei gondolások kedvence kotyogósra őrőlve. Hajrá :R

    *= a kifejezés nem saját, de amióta hallottam, valahogy tökre ide passzolónak érzem :-)

Új hozzászólás Aktív témák