Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin s8

    senior tag

    Ma bontottam ki itthon a március 3-i Casino Mocca Chelba-t. Gaggia Classic-on 95 fokon (ez alacsonynak számít a gépemen) és közepes őrlési fokozaton készítve a pici babokat, elsőre egy rendkívül kifinomult, finom gyümölcsöket rejtő kávét sikerült húznom. A créma eléggé világos volt, hőhiányosnak tűnt elsőre, a cukrot alig tarotta meg, de ízben semmi kívánnivalót nem hagyott maga után.
    Mindjárt készítettem egy második főzet szimplát is 97 fokon. A créma itt is világos volt, talán egy picit sötétebb, mint először. Ízben továbbra is elegáns, gyümölcsös, egy kis papaját sikerült belemagyaráznom! :C
    A cukrot továbbra sem tartotta meg, és leheletnyivel hamarabb szét is oszlott, mint először.
    A zaccon nem éreztem semmiféle égett illatot, tulajdonképpen kívánatos kávénak mutatkozott a shot után is! Ez ritka. :R
    Majd még tovább kísérletezem vele. :)

    Már régebben szerettem volna leírni, hogy a Casino Mocca kávéi mind ízben, mind a külsődleges látványban, amibe beletartozik a zacskó, a logo dizájnja is a betűtípussal egyetemben, egy nagyon ígéretes magas minőség jeleit mutatják. Ehhez tökéletesen passzol a kicsit magasabb ár, amit kérnek érte. Azt hiszem, megéri!

    "Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."

Új hozzászólás Aktív témák