Új hozzászólás Aktív témák

  • fragola.6035

    aktív tag

    válasz -HajTömeg- #10648 üzenetére

    Azt gondolom erről, hogy nem is biztos, hogy a vendéglős a hibás.
    10-ből 9,5 szervizes nem tud beállítani egy vízhozamot, nem tud beállítani egy kávéhoz megfelelő bojlernyomást, vagy egy pumpa nyomást. Eleve úgy állítják be a gépet, hogy szar.
    Egy kecskeméti szakszervizben pl. a gép teljes felújítása egyenlő a kartömítés cseréjével. De arra van eszük, hogy az expolytól 160Ft-ért vett kartömítést 5-600Ft-ért adják el a gyanútlan vendéglősnek.
    A vendéglősök pedig megveszik ezektől a szervizesektől a gépeket, méregdrágán, pedig csak egy kicsit kipofozott lomizott gépek.
    A Kapuciner standján is csak úgy zubogtak a 15 másodperces szőkék, a nép meg mondogatta, hogy defincsi meg dejó, pedig ők szakmabeliek.
    Pár hete elvittek tőlem egy Rancilio S26 - Mazzer SJ szettet. 200e.-ért. 100km-ről jött, egy kisvárosból. Mondtam az embernek, hogy tegyen mellé egy 5ezrest benzinre, majd én elviszem a gépet és beállítom a kávéjához. Aztán elvittem, nem is volt rossz kávéja, már nem emlékszem, hogy mi volt, de jó kis enyhén gyümis ízek jöttek mocsok nélkül. Azt mondta, hogy 3600-ért veszi. Egy munkahelyi büfében van, van az embernek pénzbedobós automatája is kirakva itt, abba 60Ft a kávé, a büfében a Rancilioból 120ért adja. Ez nagyon korrekt, 8000Ft haszon van minden kiló kávén és még finom is.

    https://caffe35.webnode.hu/

Új hozzászólás Aktív témák