Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    Ami többször feltűnt a topicban, mint gőz melletti érv: Rengetegszer olvasom, hogy sokan azzal indokolják, hogy nekik szükség van gőzre, mert gyakran jön 1-5-10 fő vendég, akik többnyire cappuccinot, vagy egyéb tejes dolgot isznak. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egy ismerősöm sincs, aki otthon magának gőzölné a tejet, illetve olyan ismerősöm sincs, ahová ha elmegyek tudok cappuccinot kérni. :)
    Az esetek 99%-ban kapok egy szarvasi, kotyogós, kapszulás kávét, ami mellé odacsapnak egy literes hideg tejet, vagy kávétejszint.
    Lehet csak én mozgok rossz körökben, de nálam még soha nem kért senki capput, illetve én se tudnék senkinél azt inni, pláne nem olyat, amit a vendéglátó gőzöl. Max nyomnak rá tejszínhabot.
    Én 1-3 főre mikrózott tejből klszítek propelleres kézi habosítóval.

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák