Új hozzászólás Aktív témák

  • #98690560

    törölt tag

    válasz MPowerPH #128537 üzenetére

    Egyszer azt mondta nekem egy kávéguru, hogy a kávék kóstolásakor maga az "édesség" nem a klasszikus cukrozott kávét édességét jelenti, hanem a savak, kirívó ízek nélküli balanszosságot. De igen, ez elég érdekes téma, hogy a tasakra írt ízjegyek mennyire félreviszik, befolyásolják sokszor a vásárlót, aki pont emiatt megy tévútra a beállításkor, mert olyat keres, ami nincs is ott vagy nem úgy van ott, ahogy várja. Több nagy név dial-in videóiban is hallottam már, hogy nem a legokosabb dolog ráírni a tasakra ezeket, mert csalóka lehet. Egyébként a tesztpörkölések esetén, most hogy sem a termőterület, sem a várható ízjegyek nincsenek feltüntetve, SZERINTEM sokkal könnyebb őket belőni, kóstolni, élvezni, mert nincsenek a fogyasztó részéről irreális elvárások a kávé felé.
    De igen, a La Cristalina tényleg baromi jó volt. Gyümölcsös, édes vonalon én esetleg az Awaken kávéit javasolnám megnézni.

Új hozzászólás Aktív témák