-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lagoon79
tag
tévedés, hogy nem ad annyi pluszt. egy nyitott kar kell hozzá és mindjárt szembetűnő, h mekkora a különbség egy szitált és egy sima karba öntött és tömörített pogácsa lefolyásánál.
ahogy már sokszor átbeszéltük, mindenki pörög, h éppen hol tud fejleszteni a gépparkon, mit cserél mire, viszont az hogy a tökéletest megcélzó lefolyás közvetlen jelent jobb kioldódást így többet hoz ki a kávéból, ezt sokan elfelejtik. így az előkészítés szinte a legfontosabb része az egész műveletnek és bizony gyengébb darálókkal és gépekkel is szintet lehet ugrani, ha erre odafigyelünk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.