Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz lagoon79 #28404 üzenetére

    hagyd, nem érdemes...

    srácok, gaggia classic-tól és a többi, topikban már megénekelt kisgéptől és fölfele minden gép alkalmas arra, hogy frankó kávét csináljunk. ezt szögezzük le. ezen felül viszont van, akinek ez jön be és van, akinek az, illetve vannak tényszerű különbségek a gépek között. valaki imádja az e61 fejet és a gépeket, amit köré építenek, már csak a kinézete miatt is. van, aki épp ezért utálja. stb.

    NEM szar az e61, senki sem mondott ilyet. viszont mondott olyat lagoon, hogy ő már nem venne otthonra. engedtessék meg neki anélkül, hogy sznobozni kezdjétek, mert mercikkel példálózzatok! pláne, mert a megoldása is igen extravagáns volt: épített egy számára jobb gépet magának!

    és azt is tessék elfogadni, hogy van élet az e61-en túl is. ahol például nincs ez a bazinagy hőlengése a fejnek, mert szögre belövi a pid-es fejfűtéses rendszer. ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne bármilyen jó kávét csinálni egy e61-es vagy gc géppel (gyengébbek kedvéért fontos újfent hangsúlyozni). de azon nem kéne vitatkozni, hogy egyszerűbb-e, mert nem, nem egyszerűbb. idáig ténykérdés. hogy ezzel együtt ki, mit és mennyiért vesz, az meg az egyéni preferenciái.

    ronin: azért "kapsz" tőlem, mert folyamatosan kötekszel. vagy legalábbis úgy tűnt. de ettől még semmi örihari nincs ám, hiszen nem vagyunk rosszban, nemde? sőt, ha kicsit mellőzöd a pikírt odaszólásokat, hagyom, hogy csapolj egyet a dallacortén :DDD

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák