Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    válasz balsa02 #63789 üzenetére

    Elsőre nem igazán értettem a kérdést, de most már úgy sejtem megvan. Szóval:ilyennel sajnos sosem kísérleteztem, mindig csak a felső határokat feszegettem. Alább kifejtem.

    8nemesis8: Lehet próbálkozni azzal, hogy alultöltöd a kosarakat, de nem ajánlott, nem arra van kitalálva. Nem véletlen futnak külön szimpla méretek. Ettől függetlenül az elején mindenképpen a duplázást ajánlom, sokkal kevésbé háklis. Ha számít a kávé mennyisége, akkor érdemes kisebb kosarat venni, amibe 14-15g kávé fér.
    A baker_ által linkelt vízterítőt és az sz.zs. által linkelt ipari vízterítőt érdemes venni szerintem. IMS-re panaszkodtak itt páran, de az ipari párszáz forintért hibátlanul teszi a dolgát.

    Parci: Igen, ennyi a lényeg. Csak nem értem, hogy másnál miért jó, nálam meg miért nem. Olaszos blendre perfekt volt, de a PY-k sokkal jobbak a Renekával.

    Sinisi: Nem tudom még mi lesz a vége, lehet nem keresek magamnak újabb feladatot, és veszek egy gyárit. De azon is agyaltam, hogy egy SJ gyűrűt, aminek méretre esztergáltatom a közepét, és rögzítem ezen a menetes perselyen. Csak kérdés, hogy a krómozás miként viselné a megmunkálást. A gravírozás nekem is eszembe jutott, de az tényleg csak felszíni beavatkozás lenne, meg jó lenne a peremét is valahogy ergonomikusabbá tenni.

Új hozzászólás Aktív témák